Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PREDANÉ - 4 izbový rodinný dom v tichom prostredí, Nová Dedinka

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!
BOSEN | PREDANÉ - 4 izbový rodinný dom v tichom prostredí, Nová Dedinka

MAKLÉR

Filip Vráblik

realitný maklér

+421 917 300 888
vrablik@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
REZERVOVANÉ - Realitná kancelária BOSEN GROUP Vám ponúkala na predaj moderný, samostatne stojaci 4 izbový rodinný dom na ulici Tomášovská v obci Nová Dedinka, neďaleko Veľkobielskeho jazera "Šutrovka".

INTERAKTÍVNA VIRTUÁLNA OBHLIADKA: Nehnuteľnosť Vám odprezentuje maklér formou online interaktívnej 3D obhliadky z pohodlia Vášho domova, bez potreby osobného stretnutia. V prípade záujmu nás kontaktujte a dohodneme si termín.

DOM: 4 izbový tehlový bungalov - rodinný dom, s úžitkovou plochou 117,33 m2, zastavaná plocha 147 m2 + terasa 42,0 m2. Do domu je dotiahnutý optický kábel od Telekomu. Je postavený z tradičných stavebných materiálov, obvodové murivo z tehál HELUZ, zateplenie 10 cm polystyrén, na fasádu je použitá značková silikátová omietka CAPAROL s carbonovými vláknami, zateplenie strechy minerálnou vlnou 24 cm, krytina BRAMAC - Alpská škridla klasik 5 cm. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2013. 2 komínové telesá SCHIEDEL s predprípravou na krb.

POZEMOK: O výmere 569 m2 je rovinatý s vlastnou studňou a predprípravou na zavlažovací systém a so spevnenou plochou ktorá sa využíva ako terasa, je oplotený z 2 strán betónovým plotom. Na pozemku sa nachádzajú inžinierske siete mestská voda, plyn, elektrika. Dom je napojený na žumpu, ktorá sa nachádza pri pozemku. Dĺžka pozemku je 20 m a je orientovaný na JUH. Na pozemok je vstup cez bránu s plnou výplňou, ktorú je možné ovládať aj cez video vrátnika.

VÝMERA MIESTNOSTI: Predsieň 3,4 m2, toaleta 2,54 m2, kúpelňa 8,8 m2, spojovacia chodba: 8,2 m2, kuchyňa 21,0 m2, komora/špajza 1,8 m2, obývačka spojená s jedálňou, 22,1 m2, spálňa 15,9 m2, detská izba 16,4 m2,hosťovská izba 16,8 m2, pochôdzna časť povaly 15,0 m2, spevnená plocha za domom 44,0 m2 (z toho 25,0 m2 bude prestrešených).

ZARIADENIE: Rodinný dom sa predáva zariadený, elektricky ovládané exteriérové hliníkové žalúzie s ochranou veterného čidla a možnosťou ovládania cez diaľkový ovládač prípadne mobilnou aplikáciou, okná značky REHAU GENEO 6 komorové troj-sklo, zabezpečovací systém značky JABLOTRON, video vrátnik s ktorým sa otvára malá aj veľká brána, Wi-Fi klimatizácia ktorá sa nachádza v obývačke + predpríprava na klimatizáciu vo všetkých izbách, vodné podlahové kúrenie v celom dome + predpríprava na termostat v každej izbe, plynový prietokový kotol so 120 l zásobníkom na vodu. Kuchynská linka vybavená elektrospotrebičmi (digestor, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka) + súčasťou kuchyne je komora s puzdrovými dverami a na mieru vyrobený regálový systém, vstavané skrine, predpríprava na krb. Vstup do domu je prestrešený oceľovým prístreškom o ploche 12,0m2. Laminátové podlahy hrúbky 10mm s najvyššou pevnosťou povrchu a na mieru vyrobené 700L akvárium.

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v príjemnej a tichej lokalite neďaleko Veľkobielskeho jazera "Šutrovka" ktoré slúži na relax a voľnočasové aktivity. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako je základná škola, škôlky, pošta, kaviarne, reštaurácie, lekáreň, všeobecný lekár pre deti, COOP Jednota. V pešej dostupnosti (10 min) od domu sa taktiež nachádza detské ihrisko, areál voľného času alebo Rodinný park Dedinka. Obec disponuje nádhernou farmou LUDOVIKA, kde si máte možnosť oddýchnuť od rýchleho života v meste a prežiť deň či víkend v príjemnom vidieckom prostredí.

PARKOVANIE: Priamo vo dvore je vydláždená plocha o výmere 50 m2.

CENA: INFO V RK, mesačné náklady na bývanie sú voda 20 EUR, plyn 70 EUR, elektrina 90 EUR, čistenie žumpy 45eur (raz za 5-6 týždňov). 

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.