Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ - BOSEN | Rodinný dom s rekuperáciou na predaj, Miloslavov

MAKLÉR

Filip Vráblik

realitný maklér

+421 917 300 888
vrablik@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
PREDANÉ - Bosen Group Vám ponúkala na predaj elegantný 4 izbový rodinný dom s pozemkom o výmere 607m2. Rodinný dom sa nachádza v novej a tichej časti obce Miloslavov - Anna Majer.

RODINNÝ DOM: Je novostavba, ktorá bola skolaudovaná v roku 2016. Zastavaná plocha je 172 m2 pričom úžitkova plocha je 144 m2 z čoho má garáž 21 m2 a terasa o výmere 37,27 m2. Rodinný dom je postavený z tradičného stavebného materiálu. Garáž je prístupná z ulice. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, 2 samostatné nepriechodné izby, spálňa spolu so šatníkom, samostatná toaleta a kúpeľňa s toaletou, technická miestnosť, komora, garáž.

ZARIADENIE: Rodinný dom sa predáva čiastočne zariadený. Kuchynská linka vybavená spotrebičmi (mikrovlnka, varná doska, elektrická rúra, digestor, chladnička s mrazničkou), 2x vstavaná skriňa, dlažba, koberec ktorý sa nachádza v izbách (spálňa, 2x izba), okná, exteriérové dvere a dvere na terasu sú s izolačným trojsklom, rekuperácia, krb ktorý sa nachádza v obývačke, regálový systém robený na mieru v špajzy, bezpečnostný systém (alarm), vodné podlahové kúrenie, plynový kondenzačný kotol prepojený so zásobníkom TÚV 120l. Nábytok ostáva po dohode s majiteľom. 

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v Novovybudovanej  tichej časti v Miloslavove, časť Miloslava – Anna Majer. V obci je vybudovaný nový obchodný dom, kde sa nachádza BILLA. Pár minút od lokality je materská škôlka s ihriskom a parkom, kultúrny dom, pošta a multifunkčné ihrisko. V druhej časti dediny Alžbetin Dvor sa nachádza kostol, úrad, potraviny, lekár pre dospelých, detský lekár, zmrzlina, pizzeria, športové ihrisko, plávanie pre deti, kaderníctvo, kozmetika, lekáreň, základná škola, škôlka, vlaková stanica a autobusová zástavka. Dedina Miloslavov je od Bratislavy vzdialená 15 km, Podunajské Biskupice 10 km, Šamorín 10  km, Dunajská Lužná 5 km. Rýchla dostupnosť je zabezpečená vlakom (RegioJet) aj autobusom do Bratislavy a Komárna. Obec ponúka pohodlné bývanie pre mladé rodiny, športové vyžite - cyklotrasa (napojenie na Dunajskú hrádzu smer Gabčíkovo alebo Bratislava.

CENA: 299 000,- EUR

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.