Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PRENAJATÉ: NUPPU - Zariadený 2kk byt v novostavbe, Ružinov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

PRENAJATÉ: Bosen Group Vám ponúkal na prenájom na mieru zariadený 2 izbový byt na 5. nadzemnom podlaží v novostavbe NUPPU - v novovznikajúcej časti Ružinova, s garážovým státím a pivničnou kobkou.

NUPPU: Ponúka príjemné mestské bývanie s rodinnou atmosférou. V rámci zeleného areálu nájdete zónu na cvičenie, bežeckú dráhu, grilovaciu zónu, detské ihriská, ping-pongové stoly či priestor na venčenie. Veľkou výhodou je aj spoločenská miestnosť vhodná na oslavy s kompletným zariadením (kuchynka, gauč, TV, stoly so stoličkami, stolný futbal).

BYT: Celková rozloha bytu je 57,39 m2 z čoho loggia tvorí 9,87 m2 a pivničná kobka 2,01 m2. Nachádza sa v bytovom dome Tulppaani na 5. nadzemnom podlaží z celkových 8. Je orientovaný na východnú stranu s výhľadom do vnútrobloku.

DISPOZÍCIA: Za vstupnými dverami je predsieň s drevenou vešiakovou stenou. Po ľavej strane je vstup do kúpeľne s klasickou vaňou a toaletou. Z chodby sa ďalej vstupuje do priestrannej obývacej izby spojenej s kuchynskou a jedálenskou časťou (24 m2). Z obývacej izby je výstup na priestrannú loggiu (9,87 m2) a do spálne.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený, s množstvom úložného priestoru. Súčasťou zariadenia sú vstavané skrine v chodbe, na mieru robená spálňová zostava (otváracia manželská posteľ s nočnými stolíkmi, vstavané skrine). V obývacej izbe je rozkladací gauč (s úložným priestorom), konferenčný stolík, klimatizácia, TV a skrinka pod TV. V kuchynskej časti je kompletne zariadená kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (sklokeramická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlnka, kávovar), jedálenský stôl so 4 stoličkami. V kúpeľni sa nachádza práčka, skrinka pod umývadlo a veľké zrkadlo. Na loggii je k dispozícii balkónová súprava (2 kreslá a stolík), drevená dekoračná stena s kvetináčmi a bylinková stena.

PARKOVANIE: Garážové státie v podzemnej garáži.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej časti Ružinova, s množstvom zelene, detských a športových ihrísk či zóny na grilovanie. V pešej dostupnosti nájdete reštauráciu, potraviny Kraj, kaderníctvo, lekáreň, kaviareň, školu či škôlku, nemocnicu. Výhodou je aj blízkosť Štrkoveckého či Ružinovského jazera, Park Andreja Hlinku alebo nákupného centra Retro. V blízkosti bytového domu je tiež zastávka MHD, vybudovaná cyklotrasa a priame napojenie na diaľnicu D1.

CENA: 550 €/mesiac byt + 160 €/mesiac energie (vrátane TV a internetu)
+ možnosť prenájmu garážového státia 60 €/mesiac 

VOĽNÝ K NASŤAHOVANIU od 1.2.2022.

Províziu neplatíte.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.