Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENAJATÉ | BOSEN | Prenájom priestranný 2 izbový byt

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Klaudia Jenischová

realitná maklérka

+421 919 188 524
jenischova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúkal na prenájom priestranný 2 izbový byt v Bratislave – mestská časť Rača, ulica Hubeného.

BYT: Byt s výmerou 53 m2 a dostatkom uložného priestoru. Nachádzajúci sa na 1. poschodí bytového domu. Byt orientovaný do tichej časti.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, samostatná kuchyňa s jedálenskou časťou, obývacia izba, spálňa.

ZARIADNIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený – manželská posteľ, komoda a veľká šatníková skriňa v spálni, sedačka, kreslá, TV, jedálenský stôl so  stoličkami , kompletne vybavená kuchyňa vrátane plynového sporáka, chladničky, rolldor a šatníková stena vo vstupnej chodbe, práčka.

LOKALITA: Výborná lokalita, ktorá ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V pešej dostupnosti potraviny LIDL, školy, škôlky, fitness centrá, reštaurácie. Bezproblémová dostupnosť do všetkých mestských častí MHD alebo električkou.

PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie.

CENA: 380 EUR/mesiac nájom + 120 EUR/mesiac energie 1 osoba + 500 EUR/ vratný depozit

Byt je ideálny pre pár alebo jednotlivca a je voľný ihneď.

MAKLÉR: Klaudia Jenischová

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena bola konečná a zahŕňala poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.