Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | !!BEZ ODSTUPNÉHO!! odstúpenie kompletne zariadenej reštaurácie . Hálkova, Nové Mesto 876m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Radomír Nováček

realitný maklér

+421 907 937 841
novacek@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Gastro priestory

Bosen Group Vám ponúka postúpenie nájomu jedinečnej reštaurácie v OD Slimák v m.č. Nové Mesto na Halkovej ulici. Priestor s rozlohou 876 m2 sa nachádza na prvom poschodí budovy. Priestory reštaurácie pozostávajú z dvoch podlaží a veľkej zasklennej terasy, ktorá sa v letných mesiacoch dá celá otvoriť. 

V súčasnosti obchodné priestory slúžia ako gastroprevádzka s kapacitou 400 osôb. Prevádzka prešla kompletnou rekonštrukciou a odstupuje sa s celým gastrozariadením, itinerárom a celým zázemím prevádzky. 

DISPOZÍCIA: Na prvom poschodí sa nachádza gastrozázemie (kuchyňa, umyváreň, sklady, šatne) sociálne zariadenia, hlavná reštauračná časť, salónik, ktorého súčasťou je aj detský kútik a vstup na priestrannú terasu. Na poschodí sa nachádza kancelária vedenia a zasadacia miestnosť/salónik, ktorá môže slúžiť ako priestor pre súkromné eventy.

ZARIADENIE: V prevádzke sa nachádza kompletné gastrovybavenie, kuchyne a baru, taktiež celý inventár, ktorý je vo výbornom stave. Priestor je zabezpečený kamerovým systémom a alarmom.Veľkou výhodou je vstup priamo z obchodného domu a tiež z ulice. Do zariadenia patrí aj vozový park, ktorý je využívaný na donášku jedál.

PARKOVANIE: Pozitívom je tiež parkovisko s kapacitou 22 miest prislúchajúce k obchodným priestorom. Parkovisko je pre verejnosť platené. Tiež je tu možnosť parkovania na priľahlých uliciach.

DOSTUPNOSŤ: Prevádzka je k okamžitej dispozícii a je pripravená k prevádzkovaniu bez akýchkoľvek vedľajších investícií, stačí vymeniť zámky. 

LOKALITA: Prestory sa nachádzajú vo vynikajúcej spádovej oblasti Nového mesta. Okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť s veľmi dobrou infraštruktúrou. Je tu vynikajúci prístup k MHD a ľahké dopravné napojenie na centrum mesta či diaľničný obchvat

CENA: Bez odstupného, viac informácii u makléra 

REALITNÝ MAKLÉR: Radomír Nováček 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme