Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 5 izbový rekreačný dom vo vyhľadávanej oblasti Lubina, osada Podkozince

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

JUDr. Veronika Pfundtnerová

realitná maklérka

+421 905 619 358
pfundtnerova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Bosen Group Vám ponúka na predaj rekreačný dom v obľúbenej lokalite obec Lubina, časť Podkozince. Pozemok, na ktorom sa dom nachádza má rozlohu 335 m2.

REKREAČNÝ DOM: Pozostáva z dvoch častí, pričom každá z nich má samostatný vstup. Na dvore je dobudovaný altánok vhodný na trávenie času s rodinou a priateľmi. Na pozemku sa tiež nachádza kôlňa. Dom je pripojený na inžinierske siete (voda, elektrina) a odpad je formou septiku.

V hlavnej časti sa nachádza kuchyňa, priestranná kúpeľňa, komora a dve izby. Pričom je tu zatiaľ nevyužívané pochôdzne podkrovie, ktoré je možné tak isto prerobiť na ďalšie izby. V druhej časti sa nachádza kuchynka jedna izba na prízemí a jedna izba na poschodí, ktoré sú vynikajúco zrekonštruované a je tu predpríprava na krb. Kôľňa je momentálne využívana na odkladanie dreva ale je tu možnosť prerobiť ju na garáž. 

POZEMOK: Výmera pozemku je 355 m2 a je mierne vo svahu.

LOKALITA: Vyhľadávaná rekreačná oblasť Lubina, osada Podkozince je vzdialená 9,6km od Nového Mesta nad Váhom, krajského mesta Trenčín 37 km a od Bratislavy 120 km. V blízkosti sa nachádza vodná nádrž Dubník 9km, ako aj rekreačné lyžiarske stredisko Javorina. Tak isto sú tu cyklistické a turistické trasy, takže lokalita ponúka naozaj celoročné športové vyžitie.

CENA: 89.900 EUR

DOM JE VOĽNÝ IHNEĎ.

REALITNÝ MAKLÉR: JUDr. Veronika Pfundtnerová, +421905619358

Realitná kancelária Bosen Group  je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena bol konečná, zahŕňala províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.