Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÝ 4 izbový byt Bratislava - Dúbravka

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Romana Debnáriková

realitná maklérka

+421 908 126 603
debnarikova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

Predaný 4 izbový byt, ktorý sa nachádza v pokojnej lokalite v Bratislavskej mestskej časti Dúbravka na Nejedlého ulici. 

BYT: Výmera bytu je 78 m2 vrátane 4 m2 loggie a je situovaný na 7/8 poschodí zatepleného bytového domu so samostatným kotlom. V dome boli menené stúpačky a elektrické rozvody.DISPOZÍCIA: vstupná chodba, kúpeľňa, oddelená toaleta, 3 samostatné izby, obývacia miestnosť so vstupom na loggiu, kuchyňa. Orientácia je východná a západná strana.

ZARIADENIE: Byt prešiel menšou rekonštrukciou pri ktorej boli menené plastové okná a bezpečnostné dvere. Dostupný k nasťahovaniu bude 1.3.2020.LOKALITA: Poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, pošta) a rýchle napojenie na diaľnicu. Mestská časť Dúbravka je ideálna pre spokojné rodinné bývanie.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.