Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ | BOSEN | 3-izbový byt Púpavova ul., Karlova Ves

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Michal Džatko, MBA

realitný maklér

+421 902 133 336
dzatko@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

PREDANÉ | Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj byt na ulici Púpavova v meste Bratislava, m.č. – Karlova Ves, s loggiou.

BYT: Celková výmera je 74,66m2, z čoho pivnica má 1,12m2 a loggia je o výmere 10,32m2. Jedná sa o zateplený panelový bytový dom bez výťahu, pričom byt sa nachádza na 1./4. poschodí. Byt je orientovaný na 2 strany, a to na západ, kde sa nachádza denná časť a na východ (časť nočná). Byt je v pôvodnom stave, pričom bytový dom je kompletne zateplený.

DISPOZÍCIA: Byt je rozdelený na dennú časť (obývacia izba, kuchyňa s komorou a veľkou loggiou, ktorá je po celej dĺžke dennej časti) a na nočnú časť, pričom tieto dve miestnosti (spálňa a detská izba) nie sú priechodné. Do oboch častí sa dostanete z chodby priamo po vstupe do bytu, na ktorej sa tiež nachádza kúpeľňa a samostatná toaleta. K bytu prislúcha aj pivnica so vstupom ihneď pri byte.

ZARIADENIE: Byt je vyprataný a v pôvodnom stave. Okná boli menené za plastové.

PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie pred bytovým domom a v jeho okolí.

LOKALITA: Bytový dom na Púpavovej ulici sa nachádza vo vynikajúcej lokalite v blízkosti centra (autom / MHD do 5-7 min.) s kompletnou občianskou vybavenosťou, vrátane dopravných spojení (električka, autobus). Veľkou výhodou je dobrá dispozícia bytu a množstvo zelených a zalesnených plôch v okolí, ktoré sú priam ideálne na relax, prechádzky či turistiku.

Niektoré fotografie nezodpovedajú aktuálnemu stavu, nakoľko sa jedná o vizualizácie.

CENA: 184 999 €

Realitný maklér: Ing. Michal Džatko, MBA

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.