Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PREDANÉ: 2 izbový byt v novostavbe, Tomášikova ul., Ružinov, 60 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
PREDANÉ: Bosen Group Vám exkluzívne ponúkal na predaj 2 izbový byt v novostavbe OMNIA na Tomášikovej ulici, Bratislava – m.č. Ružinov s garážovým parkovacím státím a murovanou pivničnou kobkou.

BYT: Celková rozloha bytu je 60,52 m2 z čoho loggia tvorí 2,66 m2 a pivničná kobka 6,44 m2. Nachádza sa v budove D na 3. nadzemnom podlaží z celkových 6. Je orientovaný na východnú stranu s výhľadom do dvora.

DISPOZÍCIA: Za vstupnými dverami je predsieň, kde je po ľavej strane vytvorený priestor na vstavanú skriňu, po pravej strane je vstup do kúpeľne s klasickou vaňou a do samostatnej toalety. Z chodby sa následne vstupuje do spálne (13 m2). Kuchynská a jedálenská časť je prepojená s obývacou izbou (spolu 28,6 m2) z ktorej je výstup na balkón (2,66 m2).



ZARIADENIE: Byt sa predáva v štandarde, ktorý obsahuje: bezpečnostné vstupné dvere, laminátové podlahy, keramickú dlažbu a obklady v kúpeľni a na toalete, interiérové dvere, predprípravu na klimatizáciu, plastové okná (3-komorové s tepelno-izolačným trojskom so zvýšeným útlmom hluku) a komplet sanitu.

PARKOVANIE: Garážové státie na prvom podzemnom podlaží.

LOKALITA: Polyfunkčný objekt OMNIA sa nachádza v Ružinove, na Tomášikovej ulici s plnou občianskou vybavenosťou (potraviny YEME, reštaurácie, kaviarne, banka, fitness centrum, plaváreň, kostol) a zároveň v blízkosti prírody (Park Andreja Hlinku, Kuchajda, Štrkovec). Zastávka MHD sa nachádza v tesnej blízkosti projektu.

CENA: 179 900 € byt + 3 800 € pivničná kobka + 15 000 € garážové státie = 198 700 €

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.