Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PREDANÉ: SKY PARK - 2 izbový byt na 18. poschodí, Továrenská ul., Staré Mesto, 51 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
PREDANÉ: Bosen Group Vám exkluzívne ponúkal na predaj 2 izbový byt v jedinečnej novostavbe Sky Park od Zaha Hadid na ulici Továrenská, Bratislava – m.č. Staré Mesto s garážovým parkovacím státím.

BYT: Celková rozloha bytu je 51,50 m2 z čoho loggia tvorí 4,80 m2. Nachádza sa v 3. veži na 18. poschodí z celkových 30. Je orientovaný na východ a disponuje výnimočným výhľadom na Bratislavu a zelený park.

DISPOZÍCIA: Za vstupnými dverami je predsieň, kde je po ľavej strane vytvorený priestor na vstavanú skriňu, po prvej strane je vstup do kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. Z chodby sa následne vstupuje do obývacej izby spojenej s kuchynskou časťou (23 m2). Z obývacej izby je výstup na loggiu (4,8 m2), rovnako ako aj zo spálne. Súčasťou spálne (12 m2) je aj samostatný walk-in šatník (4 m2), vďaka ktorému byt disponuje dostatkom úložného priestoru.

ZARIADENIE: Byt je vyhotovený vo vyššom štandarde, ktorý obsahuje: bezpečnostné vstupné dvere, drevené podlahy, gresovú dlažbu, bezfalcové interiérové dvere, klimatizáciu, rekuperáciu vzduchu, veľké hliníkové okná s trojsklom, walk-in šatník v spálni a komplet sanitu. Výhodou je aj kontrolovaný vstup do budovy cez dizajnové lobby a non-stop 24/7 RECEPCIU.

PARKOVANIE: Parkovacie garážové státie je hneď na prvom podzemnom podlaží.

LOKALITA: SKY PARK je svojím umiestnením jedinečným miestom pre život, keďže sa nachádza v centre Bratislavy s nákupnými centrami (Eurovea, Stanica Nivy), s množstvom služieb dennodenného využitia (umiestnených v rámci retailových častí Sky Parku), je v blízkosti mnohých kancelárskych budov (Twin City, Sky Park Offices, Eurovea Tower) a zároveň je umiestnený v parku plnom zelene s fontánou. Výhodou Sky Parku je, že sa pešo dostanete na nábrežie Dunaja (promenáda Eurovea, Sad Janka Kráľa), do srdca Starého Mesta či do shopping centier. V prípade potreby môžete využiť aj viaceré zastávky MHD, ktoré sú v tesnej blízkosti projektu.

CENA: 264 900 € byt + 30 000 € garážové státie = 294 900 €

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.