Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ - BOSEN | INTERAKTÍVNA OBHLIADKA - 1 izb.byt, Vietnamská, 21 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!
PREDANÉ - BOSEN | INTERAKTÍVNA OBHLIADKA - 1 izb.byt, Vietnamská,  21 m2

MAKLÉR

Filip Vráblik

realitný maklér

+421 917 300 888
vrablik@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Garsónka

Realitná kancelária Bosen Group Vám vo výhradnom zastúpení ponúkala na predaj 1 izbový byt na ulici Vietnamská, Bratislava – m.č. Ružinov.

INTERAKTÍVNA VIRTUÁLNA OBHLIADKA: Nehnuteľnosť Vám odprezentuje maklér formou online interaktívnej 3D obhliadky z pohodlia Vášho domova, bez potreby osobného stretnutia. V prípade záujmu nás kontaktujte a dohodneme si termín.

https://delta-property.vr-360-tour.com/e/QAoBcYR0PgE/e


BYT: Výmera bytu je 21,05 m2. Byt sa nachádza na 7 / 8 p. v bytovom dome s viacero výťahmi. Nehnuteľnosť je evidovaná ako nebytový priestor.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej haly spojenej s kuchyňou, obývacej izby, kúpeľne so sprchovým kútom spojenej s toaletou.

BYTOVÝ DOM: Rekonštrukcia bytového domu je plánovaná na tento rok 2020.

ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený kuchynská linka, chladnička s mrazničkou, práčka. Byt má plastové okná so žalúziami, plávajúcu podlahu a dlažbu.

LOKALITA: Bytový dom sa nachádza v príjemnej tichej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. V okolí bytového domu sa nachádza obchodný dom AVION, LIDL, pošta, kaviarne, reštaurácie, nemocnica, školy, škôlky, MHD zástavka.

CENA: 67 999 €

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Viac informácii o Interaktívnej virtuálnej prehliadke: https://deltaproperty.sk/interaktivna-virtualna-prehliadka