Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ BOSEN | 1i. byt vo vyhľadávanej lokalite Ružinov, Hraničná, 29,51m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

JUDr. Veronika Pfundtnerová

realitná maklérka

+421 905 619 358
pfundtnerova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

Bosen Group úspešne predalo 1 izbový byt v novostavbe na Hraničnej ulici, Bratislava – m.č. Ružinov s vonkajším parkovacím státím a pivničnou kobkou. Spokojných klientov sme našli do 3 týždňov od uverejnenia inzercie.

BYT: Celková rozloha bytu je 29,51 m2. Nachádza sa na 4. nadzemnom podlaží z celkových 6. Je orientovaný na juho-západ. Významným benefitom je vonkajšie parkovacie státie a priestranná pivničná kobka.


DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby spojenej s kuchyňou, kúpeľne s vaňou a toaletou. 

ZARIADENIE:  Byt sa predáva aj so zariadením. Súčasťou zariadenia sú: kuchynská linka s elektrickou rúrou, sklokeramickou varnou doskou, digestorom, mikrovlnkou a umývačkou riadu. Súčasťou je aj chladnička s mrazničkou a práčka. V obývacej izbe je rozkladací gauč, kreslá, konferenčný stolík, skrinka pod TV, lampa a TV. Kúpeľňa je kompletne vybavená sanitou, skrinkou pod umývadlom a zrkadlom. V chodbe sa nachádza vstavaná skriňa. 


PARKOVANIE: Vonkajšie parkovacie státie pred bytovým domom.
 

LOKALITA: Vyhľadávaná Lokalita v Ružinove ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (Potraviny Kraj, Delia, obchody, záhradníctvo, autoumyváreň, gastroprevádzky a kaviarne), základná škola, detské a športové ihriská. Táto lokalita ponúka skvelé dopravné napojenie do centra mesta prostredníctvom, pričom zastávka MHD je v tesnej blízkosti bytového domu.Byt sa nachádza v zóne Bolt kolobežiek a má vynikajúce napojenie na cyklotrasy (cez Hraničnú ulicu sa viete dostať na slovnaftskú a petržalskú hrádzu, alebo priamo do centra mesta po cyklotrase na Prístavnej ulici).


V tesnej blízkosti projektu sa nachádza nielen zastávka MHD, ale k dispozícii je aj priame napojenie na diaľničný obchvat.

CENA: 136.900 € byt + 13.000 € parkovacie státie = 149.900 €
 

BYT VOĽNÝ IHNEĎ

 

Pre viac informácií prosím kontaktujte: 

Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová

Tel: + 421 905 619 358

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.