Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom 3-izbový byt, Staré Mesto, Heydukova, 74 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom byt v centre mesta Bratislavy, m.č. Staré mesto, blízko Kamenného námestia na ulici Heydukova.

BYT: Celková výmera je 73.73 m2 z čoho má balkón 1,2 m2. Byt sa nachádza na 1./4. poschodí (nie prízemie) v tehlovom dome. Byt má 3 samostatné izby je rekonštruovaný, orientovaný na dve svetové strany. Byt je vkusne zariadený.

DISPOZÍCIA: Z chodby sa priamo vstupuje do spoločenského priestoru kuchyne z ktorej sú prístupné 3 nepriechodné izby, samostatné wc a kúpeľňa s práčkou a sušičkou.  

LOKALITA: Tichá lokalita Starého mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou – Tesco, Lidl, reštaurácie, kaviarne, nemocnica, kostoly, lekárne, kultúrne centrá, divadlá, no nie priamo na ulici. Výborná dostupnosť do všetkých častí mesta vďaka električkovému uzlu 5 min od vchodu. V blízkosti sa nachádzajú zastávky MHD električka 5 min chôdze. 

CENA: 950 €/mesiac + 250 € energie (pre 3 osoby) + depozit 1200€ + provízia 1200€

Voľný od 15.08.2022

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.