Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ BOSEN | slnečný 3 izb.byt, investičná príležitosť, Ružinov-Babušková, 67m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

PREDANÉ | BOSEN GROUP Vám exkluzívne ponúkala na predaj slnečný 3 izbový byt v tichej časti Ružinova na ulici Babušková. Byt sa predával v pôvodnom stave a je vhodný na rekonštrukciu podľa Vašich predstáv. 

BYT: Celková výmera je 67,23 m2 z čoho pivnica je 2 m2. Nachádza sa na zvýšenom prízemí z celkových 5 poschodí. Byt je pekne presvetlený z dôvodu orientácie na dve svetové strany. 

DISPOZÍCIA: zádverie, chodba, detská izba, kúpelňa s toaletou, kuchyňa, obývacia miestnosť, spálňa. 

ZARIADENIE: Byt sa predával komplet zariadený. Nehnuteľnosť je v pôvodnom stave. Okná sú plastové. 

PARKOVANIE: Je možné v okolí bytového domu. 

LOKALITA: Výborná lokalita s občianskou vybavenosťou. Pri bytovom dome sa nachádza lekáreň, reštaurácia, kaviareň, pošta, fitness centrum. Lidl je v pešej vzdialenosti 500m. Zastávka MHD je vo vzdialenosti 8min. 

CENA: 209 990€

Pre viac informácií prosím kontaktuje:
Realitný maklér: Dagmar Sárköziová
Tel: +421 944 948 911 

Realitná kancelária BOSEN GROUP  je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.