Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ: BOSEN | Zariadený 1 izb. byt so spacím kútom, ul. Ľ. Fullu, Karlova Ves, 36 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

PREDANÉ: Bosen Group, v zastúpení Mgr. Ivana Babušíka Vám exkluzívne ponúkal na predaj 1izbový byt so spacím kútom. Byt sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží zatepleného bytového domu na ulici Ľ. Fullu, vo vyhľadávanej mestskej časti Karlovej Vsi-Bratislava, s pivničnou kobkou.

BYT: Byt má výmeru 36,53 m2 z čoho pivničná kobka tvorí 3,28 m2 a balkón 1,58 m2. Nachádza sa na 2. np (z celkových 11) bytového domu s tromi výťahmi. Byt je východne orientovaný a disponuje príjemným výhľadom na hory. Byt prešiel rekonštrukciou (elektroinštalácia, stúpačky).

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby s úložným priestorom. Z chodby je vstup do kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou a do hlavnej izby. Tá je členená na kuchynskú/jedálenskú časť a na obývaciu časť so spacím kútom.

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený: vešiakové skrine v chodbe, skrinka pod a nad televízor, manželská posteľ, pohovka, konferenčný stolík, jedálenský stôl s tromi stoličkami, poličková skriňa so zabudovanými elektrospotrebičmi (elektrická rúra, mikrovlnka), kuchynská linka s elektrickou varnou doskou, digestorom a odkladacím priestorom.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie v okolí bytového domu.

LOKALITA: Oblasť v blízkosti ulice Ľ. Fullu, je charakteristická nielen výbornou občianskou vybavenosťou v bezprostrednom okolí, ale aj dostatkom zelene, či možnosťami k relaxu a športovaniu. V blízkosti sa nachádzajú potraviny (Billa do 100 m), reštaurácie, kaviarne, či MHD. Príjemným benefitom je aj Námestie Dlhé Diely, umiestnené priamo za bytovým domom.

CENA: 145.000 € byt s pivničnou kobkou

VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=cHfhqhkk5AY

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.