Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

4izb.rodinný dom v lukratívnej časti Stupavy, B5

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Petr Mík, LRM.

realitný maklér

+421 911 150 233
mik@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Bosen Group Vám ponúkla na predaj rodinný dom Stupava - Na vyhliadke.


DOM: Výmera domu 93,97 m2 a výmera záhrady  86,17m2. Konštrukcia objektu - tehlová. Zastavaná plocha 46, 98 m2. Je vybavený podlahovým kúrením. Strecha je škridlaplech.


DISPOZÍCIA:Prízemie: Obývacia izba, ktorá je spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou. Z obývaciej izby je vstup do záhrady a na letnú terasu. Ďalej sa na prízemí nachádza samostatné WC a bojler.



1NP: Chodba z ktorej sa vchádza do samostatných izieb- spálňa so samostatným výstupom na loggiu a detská izba. Ďalej sú to šatník a priestranná kúpeľňa s výstupom na loggiu.


Materiál je vysokej kvality. Podlahy sú z kvalitnej dlažby. V dome sa nachádza príprava na krb. V dome sú plastové okná.


LOKALITA: Nehnutelnosť sa nachádza na vyhliadke v časti obce Stupava. V okolí sú iba rodinné domy. Vzdialenosť do centra Bratislavy je 18 km, prlibližne 10 - 15min.


VÝHODY: Luxusný slnečný dom v tichom prostredí neďaleko lesa. Obec Stupava patrí medzi satelitné mestá Bratislavy, ktoré sa rýchlo rozsrastajú a majú kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti sú obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu. Lokalita vám ponúka rôzne aktivity vo voľnom čase ako napríklad turistika, cykloturistika.


Benefity:Rezidencia Na vyhliadke ponúka moderné bývanie rezidenčných rodinných domov v tichom zelenom prostredí pod lesom s nádherným výhľadom na Stupavu, pričom v blízkom okolí nájdete všetko, čo potrebujete ku kvalitnému životu. Je navrhnutá podľa najnovších trendov súčasnej architektúry. Ambíciou projektu je poskytnúť najlepšiu možnú formu rezidenčného bývania s atribútmi približujúcimi sa bývaniu v rodinnom dome. Medzi výhody tohto projektu patrí kvalitné životné prostredie, ktoré ponúka dostatok príležitostí na oddych, relax a šport, nízke náklady na bývanie a život ako aj rýchlu dostupnosť do centra Bratislavy. (D2 – možnosť byť v hlavnom meste už o 10 min)


Bývanie priamo pod lesom, nádherný výhľad na Stupavu, každý rodinný dom disponuje vlastným pozemkom. Súkromie (len 6 rodinných domov) vysoký štandard spracovania, ku každému rodinnému domu 2 parkovacie miesta za úhradu


Cena : 136 151 €