Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Novostavba rodinného domu 118 m2 s garážou - Trenčín

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Martin Grunta

Riaditeľ pobočky

+421 911 083 672
grunta@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Ponúkam na predaj NOVOSTAVBU 4 izbového rodinného domu "bungalov Aurelius" v meste Trenčín.

DOM: Bungalov s celkovou úžitkovou plochou 118 m2. Rodinný dom je aktuálne vo výstavbe. Dom sa predáva v štádiu holodom s podlahovým kúrením, vydlaždenou terasou a parkovacím státím pre dve autá.

GARÁŽ: Na pozemku bude k domu postavená garáž. 

POZEMOK: Zarovnaný pozemok o rozlohe 530 m2. Pozemok bude oplotený, tak aby sme zachovali súkromie pre klientov.

DISPOZÍCIA: Dom je rozdelený na dennú a nočnú časť. Vstup do domu je cez predsieň z ktorej je možnosť prejsť do technickej miestnosti. Ďalej po pravej strane (denná časť) nachádza obývacia miestnosť spojená s jedálňou a kuchyňou. Po ľavej strane (nočná časť) 2 detské izby, spáľňa a dve kúpeľne.

LOKALITA: Tento rodinný dom sa nachádza v novovybudovanej lokalite Trenčína. V okolí rodinného domu sa nachádza občianská vybavenosť pre konfortné bývanie s možnosťou rýchleho napojenia na diaľnici D1.

NA KLÚČ: Pri tejto novostavbe klientom viem zabezpečiť interiérového dizajnéra a dom dokončiť na kľúč.

CENA: 319.000,-€

KONTAKT: Ing. Martin Grunta, 0911 083 672, grunta@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.