Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom 1 izbový byt s terasou, Nuppu, Bratislava m.č. Ružinov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Klaudia Jenischová

realitná maklérka

+421 919 188 524
jenischova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom slnečný 1 izbový byt s terasou ulici Hraničná, Bratislava – mestská časť Ružinov v novovybudovanom projekte Nuppu.

BYT: Byt má výmeru 46,10 m2 z toho 6,30 m2 terasa. Nachádza sa v bytovom dome z roku 2020 na 4/6 poschodí s výťahom. V bytovom dome sa nachádza spoločenská miestnosť, kočikáreň a k bytu prislúcha pivničná kobka.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou a WC priestranná izba spojená s kuchyňou

ZARIADNIE: Byt je čiastočne zariadený nábytkom na mieru -  predsieň s uložným priestorom, vešiak, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (sklokeramická varná doska, digestor, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou ) knihovnička, pracovný stolík, konferenčný stolík, rozkladacia posteľ, barový pult so stoličkami, TV, práčka.

PARKOVANIE: Možnosť prenájmu parkovacieho státia v garáži bytového domu.  

LOKALITA: Lokalita ponúka príjemné bývanie pre mladých ľudí s kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, zdravotné stredisko, pošta, supermarkety, reštaurácie a iné) a ľahkou dostupnosťou do všetkých mestských častí Bratislavy. Projekt Nuppu je výbornou voľbou ako pre mladých ľudí tak aj pre rodiny s deťmi nakoľko sa priamo pred bytovým domom nachádza detské ihrisko. Bezproblémová dostupnosť MHD a rýchle napojenie na diaľničný obchvat.

CENA: 435 EUR nájom/mesiac + 115 EUR energie / mesiac + vratný depozit vo výške 550 EUR

BYT JE VOĽNÝ od 01.05.2022.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.