Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Zrekonštruovaný 3 izb. byt, K výstavisku, Trenčín

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Ponúkam na predaj 3 izbový byt v meste Trenčín na ulici K výstavisku.

BYT: 55 m2 + balkón 6,6 m2.

BYTOVÝ DOM: Kompletne zrekonštruovaný, zateplený,  rekonštrukcia bytového domu prebehla v roku 2015. Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite, cca 10 min chôdze k lesoparku Brezina. 

K bytu je zazmluvnený na 99 rokov priestor so samostatným vstupom o rozlohe 24 m2, nachádzajúci sa v pivničných priestoroch. Možnosť využitia ako dielňa, kancelária.

ZARIADENIE: čiastočne zariadený, kuchynská linka na mieru vrátane spotrebičov.

LOKALITA: blízko obchodného centra MAX, občianska vybavenosť, škola, škôlka, lekáreň, pošta,fitness centrum a v okolí bytového domu je detské ihrisko. 

Bezproblémové parkovanie pred bytovým domom.

MESAČNÉ NÁKLADY: 170 €.

CENA:

Realitný maklér: Mgr. Terézia Guzmová, +421 907 505 003, tereziaguzmova@outlook.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.