Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN| Zrekonštruovaný 3 izbový byt, Lietavská, Petržalka, 69,39m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

JUDr. Veronika Pfundtnerová

realitná maklérka

+421 905 619 358
pfundtnerova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj 3 izbový byt, na ulici Lietavská v Bratislave, m.č. – Petržalka, 69,39m 

BYT: Celková výmera bytu je 69,39 m2 z čoho loggia tvorí 4 m2. K bytu prislúcha aj pivničná kobka s výmerou 2 m2.  Byt sa nachádza na 7 poschodí z celkových 12 poschodí v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli vymenené elektrické a vodovodné rozvody, spravené stierky, vyrovnané podlahy a dokončená rekonštrukcia kúpeľne a toalety vrátane sanity.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba so vstupom do kúpeľne a samostatnej toalety. Priestranná obývacia izba s priestorom aj na jedálenský stôl. Slnečná kuchyňa so zasklenou loggiou. Nočná časť bytu pozostáva z dvoch samostatných spální do ktorých sa vchádza z obývacej izby.

ZARIADENIE:  Byt sa predáva ako holobyt, pričom kúpeľňa a toaleta sú kompletne dokončené. V prípade záujmu Vám majiteľ vie zabezpečiť dokončenie celého bytu (podlahy, interiérové dvere a zárubne, a kuchynská linka). Pre lepšiu predstavu sme pre Vás pripravili vizualizácie bytu.

LOKALITA: Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti (do 10 min). V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, škôlky, detské ihriská, reštaurácie, kaviarne, zdravotné strediská, čerpacia stanica, kompletná sieť obchodov ako jazero Draždiak, ktoré ponúka rôzne možnosti športových aktivít,  7 min chôdze od bytového domu. Táto lokalita je ideálnym miestom pre aktívnych ľudí, ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou.

V bezprostrednej blízkosti bytu sa ľahko napojíte na cyklotrasu či už do prírody, na hrádzu alebo do centra mesta. Táto lokalita ponúka skvelé dopravné napojenie do centra mesta či autom alebo prostredníctvom autobusov ( č. 59, 93, 98, 99 ), pričom zastávka MHD je priamo pred bytovým domom.  A taktiež je tu výborné napojenie na diaľničný obchvat.

PARKOVANIE: Parkovanie priamo pred bytovým domom je úplne bezproblémové.

CENA: 229.999 € 

Pre viac informácií prosím kontaktujte: 

Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová

Tel: + 421 905 619 358

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.