Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ: BOSEN | Zariadený 2 izb. byt vo vyhľadávanej časti Ružinova, Čaklovská ul.

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

PREDANÉ: Bosen Group Vám v zastúpení makléra Mgr. Ivana Babušíka exkluzívne ponúkal na predaj ZARIADENÝ 2 izbový byt vo vyhľadávanej časti Ružinova. Nachádza sa na 5. poschodí bytového domu postaveného v roku 2008, na Čaklovskej ulici, Bratislava – m.č. Ružinov. K bytu prináleží aj garážové státie a pivničná kobka.

BYT: Byt má výmeru 59 m2 z čoho tvorí balkón 7,5 m2 a pivničná kobka 1,5 m2. Nachádza sa na 5. poschodí (z celkových 8) bytového domu s výťahom. Orientácia bytu je na východnú stranu s výhľadom do zeleného parku.

DISPOZÍCIA: Za vstupnými dverami je predsieň so vstavanou skriňou, z ktorej sa vchádza do kúpeľne s klasickou vaňou, sprchovacím kútom a toaletou. Z predsiene sa ďalej vstupuje do otvorenej obývacej izby prepojenej s kuchynskou a jedálenskou časťou. Z obývacej izby je vstup nielen do priestrannej spálne ale aj na balkón s výhľadom do zeleného parku.

ZARIADENIE:  Vstupné dvere, vstavaná skriňa so zrkadlom a botník v predsieni. V rámci kúpeľne sa nachádza klasická vaňa, sprchový kút, toaleta, umývadlo so skrinkou, práčka. V obývacej izbe sa nachádza sedacia súprava, stolík pod televízor (s odkladacím priestorom), konferenčný stolík, vyvýšený jedálenský stôl (barový pult) s dvomi stoličkami. V kuchynskej časti je kuchynská linka so všetkými elektrospotrebičmi (elektrická rúra, sklokeramická varná doska, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, zabudovaná mikrovlnná rúra, digestor). V spálni sa nachádza manželská posteľ s nočnými stolíkmi, vstavaná skriňa, poličková skriňa. Na balkóne je k dispozícii stôl s dvomi stoličkami.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej časti Ružinova, v blízkosti zeleného parku s detským ihriskom. Komplexné služby nájdete v pešej dostupnosti (reštaurácie, lekáreň, fitnesscentrum, potraviny, kaviarne, banka, čerpacia stanica...). Výhodou je aj blízkosť Štrkoveckého jazera, Parku Andreja Hlinku, športového areálu s bežeckou dráhou, základnej školy či škôlky, ale aj nemocnice s poliklinikou. Električková ale aj autobusová zastávka je vzdialená cca 100 m od bytového domu.

CENA: 254.990 € byt a pivničná kobka, garážové státie - predaj bol zrealizovaný v priebehu júla 2022

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.