Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ BOSEN | 2 izbový kompletne zariadený byt na Jégeho aleji

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Rebeka Jasenecová

realitná maklérka

+421911343090
jasenecova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

PREDANÉ

Bosen Group Vám ponúkal na predaj ZARIADENÝ 2 izbový apartmán vo vyhľadávanej časti Ružinova. Nachádza sa na 3. poschodí bytového tehlového domu postaveného v roku 2014, Jégeho ulici, Bratislava – m.č. Ružinov. Apartmán si našiel svojho nového majiteľa do 3 mesiacov od zaradenia do ponuky.

BYT: Byt má výmeru 51.31 m2 z čoho balkón tvorí 4.8 m2. Nachádza sa na 3. poschodí (z celkových 7) bytového domu s výťahom. Orientácia bytu je na západnú stranu.

DISPOZÍCIA: Za vstupnými dverami sa nachádza predsieň ktorá disponuje vstupom do šatníka a kúpeľne a do obývačky spojenej s kuchynským kútom. Z obývačky sa dostanete do spálne, ktorá disponuje vstupom do ďalšieho šatníka. Pre lepšiu predstavu je možné si pozrieť virtuálnu prehliadku na nasledujúcom linku:

https://my.matterport.com/show/?m=msf5gkEuddA


ZARIADENIE:  Vstupné dvere, botník v predsieni, šatník so vstavaným policovým systémom, v rámci kúpeľne sa nachádza klasická vaňa, toaleta, umývadlo so skrinkou, práčka. V obývacej izbe sa nachádza sedacia súprava, konferenčný stolík, komoda pod televízor, 2x knižnica, vyvýšený jedálenský pult s dvomi stoličkami. V kuchynskej časti je kuchynská linka so všetkými elektrospotrebičmi (elektrická rúra, sklokeramická varná doska, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, digestor). V spálni sa nachádza manželská posteľ a v šatníku vstavaný policový systém.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej časti Ružinova - časť Nivy, neďaleko nákupného centra Central. Komplexné služby nájdete v pešej dostupnosti (reštaurácie, lekáreň, fitnesscentrum, potraviny, kaviarne, banka, čerpacia stanica...). Výhodou je aj blízkosť Štrkoveckého jazera, Parku Andreja Hlinku, športového areálu s bežeckou dráhou, základnej školy či škôlky, ale aj nemocnice s poliklinikou. Lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a zastávky MHD sa nachádzajú v pešej dostupnosti.

CENA: 229.990 € 

Byt je voľný k nasťahovaniu od 1. Novembra.