Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 3 izbový byt v dvojdome s garážou

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

+421 915 089 319
stopiak@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Realitná kancelária Bosen Group predala exkluzívne 3 izbový byt  dvojdome na prízemí s garážou a záhradou v lokalite Alžbetin Dvor – Sládkovičova ulica.

Byt: Novostavba - poschodový rodinný dom s 2 bytovými jednotkami, byt sa nachádza na prízemí so záhradou a garážou.  3 izbový byt podlahovej  plochy  89,93 m2, terasa 17,47 m2, záhrada 175 m2, garáž 14 m2.  Rodinný dom je oplotený s betónovým plotom. Predáva sa zariadený. (okrem pracovne)

Pozemok: plocha pozemku 175 m2, všetky inžinierske siete (vodovod, kanalizácia, elektrika, optika T-com), parkovacie státie pred domom o výmere 55 m2,

Dispozícia: 
https://my.matterport.com/show/?m=MY5FHxoH7dq

Popis: Vstup do bytu tvorí priestranná chodba, v ktorej sa nachádza botník a rolldor.  Prednej časti chodby je vstup do spálne, ktorá je vybavená rolldorom a manželskou posteľou. V chodbe sa nachádza komora, samostatné WC a kúpeľňa s vaňou. V zadnej časti chodby je vstup do veľkej priestrannej kuchyne s obývačkou. Kuchyňa je plne vybavená všetkými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, elektrická rúra, umývačka riadu, digestor) a s jedálenským stolom. V obývačke je veľký rohová sedačka so stolíkom. Z obývačky je vstup na  terasu a záhradu. Do detskej izby/pracovne sa vchádza cez obývačku. Byte je elektrické podlahové kúrenie Devi so samostatným termostatom v každej izbe, v byte je predpríprava na klimatizáciu a rekuperácia vzduchu. Na vchodových dverách a oknách z ulice sú vonkajšie žalúzie, vnútorné sú na všetkých oknách. V garáži je priestor pre bojler a vstup pre 1 auto. Na terase je markíza.

 Mesačné náklady: 57€ elektrina (mes.), 150€ voda (rok), Internet T-Com 25€ (mes.)


Lokalita: Rodinný dom sa nachádza na konci dediny pri jablkovom sade. Ide o tichú lokalitu. V dedine sa nachádza obecný úrad, kostol, lekár pre deti a dospelých, potraviny, škola, škôlka, plávanie pre deti, súkromná škôlka, vlaková stanica, športové ihrisko. Dedina Miloslavov je od Bratislavy vzdialená 15 km, rýchla dostupnosť je zabezpečená vlakom (RegioJet),  možnosť využívať  autobus a rýchle napojenie na diaľničný obchvat.


Cena: 244.900€

Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.: 0915/089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.