Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 4.izb.byt v novostavbe s terasou, vlastnou garážou a parkingom, Malinovo, 103 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Martin Zvolenský

realitný maklér

+421 904 335 165
zvolensky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

Bosen Group ponúka na predaj slnečný 4 izbový byt v novostavbe, Malinovo, Bratislavská ulica.

BYT: Byt má rozlohu 102,2 m2, z toho terasa má 10,8 m2. K bytu prislúcha vlastná garáž o výmere 16,5 m2 priamo v dome, parkovacie miesto pred domom - pozemok pred garážou 13 m2 a podiel 1/3 na skladovom priestore 10 m2. Predáva sa v štádiu holobyt a je určený na zariadenie podľa Vašich predstáv. Vizualizácie sú ilustračné.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA BYTU: https://my.matterport.com/show/?m=WfyFVMRF2TF

ZARIADENIE BYTU: francuzske okná s trojsklom, podlahové kúrenie, boiler, geberit, zásuvky, audio vrátnik, predpríprava na exteriérové žalúzie, predpríprava na klimatizáciu, predpríprava na alarm

ZARIADENIE GARÁŽE: svetlo, elektrina, okno, nabijanie elektrovozidla, predpríprava na alarm a kameru

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, WC, kúpeľňa s wc, technická miestnosť, kuchyňa s obývačkou a terasou, izba so šatníkom, spálňa, detská izba.

LOKALITA: ponúka kombináciu kompletnej občianskej vybavenosti so skvelým napojením priamo na Bratislavu autom či hromadnou dopravou. Cesta do centra Bratislavy trvá 15 minút autom. Priamo pri dome sú potraviny Billa, čerpacia stanica a umyvárka pre vozidlá. Posedenie v kaviarni alebo pri vode zabezpečuje výnimočný projekt Tri vody.

CENA: Info RK

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.