Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 3 izbový byt obklopený zeleňou, na začiatku Petržalky, ulica Belinského

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Natália Herškovič

manager

+421 908 257 677
herskovic@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Vám exkluzívne ponúka na predaj 3 izbový byt na začiatku Petržalky, ulica Belinského.

BYT: Má výmeru 73,55 m2 vrátane loggie (2,6 m2) a pivnice. Nachádza sa na 4 p./ 8 bytového domu. Jedná sa o byt v pôvodnom stave, pričom v roku 2018 boli menené okná za plastové. Je vhodný na rekonštrukciu,  avšak je obývateľný – predáva sa ako čiastočne zariadený. Orientácia bytu je sever – juh. Bytový dom je zateplený, so zrekonštruovanou strechou a vymenenými stúpačkami. 

DISPOZÍCIA: vstupná hala, 3 nepriechodné izby, kúpeľňa, toaleta, kuchyňa s výstupom na presklenú loggiu

LOKALITA: Poloha bytu je veľmi výhodná. V okolí bytového domu je veľa zelene. Byt sa nachádza na začiatku Petržalky, s pešou dostupnosťou do nákupného centra Aupark, ako aj do centra Bratislavy. V blízkosti (pešia dostupnosť)  sa nachádzajú zástavky MHD so spojmi na všetky smery v rámci Bratislavy, ako aj železničná stanica Petržalka. Občianska vybavenosť v okolí ako potraviny, banky, pošta, benzínová stanica, škola, škôlka, ihriská je samozrejmosťou.

CENA: 219 990,-  EUR

Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, +421908257677, herskovic@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.