Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 2 - izbový mezonet s vlastným parkovacím miestom, Ihličnatá, Vrakuňa 58 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na predaj 2-izbový mezonet v 11- ročnej novostavbe v meste Bratislava mestská časť Vrakuňa, na ulici Ihličnatá.

BYT: Úžitková plocha bytu je 58 m2 je rozložená na 2 -och poschodiach. Podkrovie je momentálne využívané ako odkladací priestor. V byte je podlahové kúrenie, má nízke mesačné náklady.

DISPOZÍCIA: na prízemí sa nachádza obývačka s kuchyňou, na poschodí izba a kúpeľňa spojená s toaletou. Na podkrovie vedie podkrovný drevenný rebrík, namiesto ktorého sa dajú dať pevné schody.

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený: sedačka, posteľ, skriňa, kuchynská linka so spotrebičmi a chladničkou.

PARKOVANIE: k bytu prináleží jedno parkovacie miesto v spoločnom dvore.

ZÁHRADA: Spoločný dvor s altánkom je pre 5 bytových jednotiek. Je možné ho používať počas celého roka. Výmera dvora je 377m2. K bytu prináleží aj spoločný záhradný domček. 

LOKALITA: Byt sa nachádza v meste Bratislava - časť Vrakuňa. V pešej dostupnosti sa nachádza autobusová zastávka, vlaková stanica, škola, škôlka, potraviny.

CENA: 155.900 Eur

Realitný Maklér: Petra Kovářová

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.