Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Zrekonštruovaný 3 izb. byt s možnosťou prerábky na 4 izb., Ľ. Fullu, Karlova Ves, 76 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj 3 izbový byt s možnosťou prerábky na 4 izbový. Byt sa nachádza na 6. nadzemnom podlaží zatepleného bytového domu na ulici Ľ. Fullu, vo vyhľadávanej mestskej časti Karlovej Vsi-Bratislava, s pivničnou kobkou.

BYT: Byt má výmeru 76,52 m2 z čoho pivničná kobka tvorí 1,6 m2 a loggia 5,23 m2. Nachádza sa na 6. np (z celkových 10) bytového domu s tromi výťahmi. Byt je orientovaný juhozápadne a disponuje príjemným výhľadom do vnútrobloku. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou (elektroinštalácia, podlahy, vstupné a interiérové dvere, sanita) a predáva sa vo vyhotovení štandard.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej haly s možnosťou umiestnenia vstavanej skrine. Z priestrannej haly je vstup do všetkých izieb. Po pravej strane sa nachádza  kúpeľňa s klasickou vaňou a samostatná toaleta. Oproti vchodovým dverám je vstup do spálne, detskej izby a kuchyne (možnosť presunu kuchynskej linky do obývacej izby a vytvorenie ďalšej obytnej miestnosti). Po ľavej strane je vstup do priestrannej obývacej izby s výstupom na presklenú loggiu s výhľadom do vnútrobloku.

ZARIADENIE: Byt sa predáva v štandarde, t.j. bezpečnostné vstupné dvere, interiérové dvere, laminátová 8mm podlaha s drevenými lištami, komplet sanita (klasická vaňa, umývadlo a toaleta), plastové okná.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie v okolí bytového domu.

LOKALITA: Oblasť v blízkosti ulice Ľ. Fullu, je charakteristická nielen výbornou občianskou vybavenosťou v bezprostrednom okolí, ale aj dostatkom zelene, či možnosťami k relaxu a športovaniu. V blízkosti sa nachádzajú potraviny (Billa do 100 m), reštaurácie, kaviarne, či MHD. Príjemným benefitom je aj Námestie Dlhé Diely, umiestnené priamo za bytovým domom.

CENA: 239.990 € byt s pivničnou kobkou.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

V ponuke sú použité aj ilustračné vizualizácie budúceho stavu.