Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | REZERVOVANÉ Predaj Rodinného domu so záhradou a garážou, Ružinov-Trnávka, Bratislava, 322 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Bosen Group Vám ponúka exkluzívne na predaj tehlový rodinný dom v lukratívnej časti Bratislavy, Ružinov - Trnávka, so záhradou a dostatkom parkovacieho státia. 

3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=26yLzkFWmyD

DOM: Zastavaná plocha domu je 64 m2. Dom má 3 nadzemné podlažia vrátane podkrovia a je čiastočne podpivničený s úžitkovou plochou 170 m2. 

- 1NP - je vyvýšené o pol-podlažie. Vchod sa nachádza v zadnej časti domu. Je tvorené zádverím, kuchyňou s jedálňou aj špajzou a obývacou izbou so vstavanou skriňou. Nachádza sa tu aj kúpeľňa s rohovou hydromasážnou vaňou a wc. 

- 2NP - Vinutým schodiskom sa vstupuje na poschodie tvorené 3 nepriechodnými izbami a samostatným wc. Z chodby je možný prístup do krásneho priestoru pochôdzneho podkrovia ktoré sa dá prerobiť na jednu či viac podkrovných izieb. 

ZÁHRADA: Záhrada je rovinatého charakteru. Jej súčasťou je garáž s montážnou jamou ktorá slúži ako úložný priestor. 

PARKOVANIE: Parkovanie je vyhradené pred domom na jednosmernej ceste, ako aj na dvore pri dome či v garáži umiestnenej na pozemku.  

IS: Dom je napojený na všetky inžinierske siete - voda, kanál, plyn a elektrina

ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený so vstavanou kuchynskou linkou, sanitou v kúpeľni a nábytkom.


LOKALITA: Ružinov - Trnávka je jednou z vyhľadávaných častí Bratislavy, kde prevažuje zástavba rodinných domov blízko centra s dostatkom zelene. Dom sa nachádza v bočnej jednosmernej ulici kde nie je počuť ruch od cesty. V dochôdznej vzdialenosti je situovaná kompletná občianska vybavenosť, nákupné centrá (Avion, Ikea), ihriská, školy, škôlky, parky ako aj tržnica, FreshMarket či klientske centrum.

CENA DOMU: 470 000 €

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Pre podrobnejšie informácie ma neváhajte kontaktovať.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.