Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Základné informácie

Ulica: Levanduľová
Obec: Bratislava-Vrakuňa
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | Nadštandardný rodinný dom so saunou a jacuzzi v tichej časti Bratislavy

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bosen Group ponúka na predaj exkluzívne 3 podlažný slnečný 5 izbový rodinný dom so saunou a jacuzzi  v Bratislave na Levanduľovej ulici pri Lesoparku.  

Dom: - 8 ročná stavba,  tehla, obdĺžnikový pôdorys,  samostatne stojaci 3 podlažný  RD s garážou a s dvomi terasami a balkónom na hornom poschodí, plochá strecha. Rodinný dom je odkanalizovaný PVC kanalizačnou prípojkou do žumpy. Žumpa betónová slúži na zber splaškovej kanalizácie. Pred vstupom do garáže je spevnená plocha z betónovej zámkovej dlažby. Kamerový systém a alarm pokrýva všetky vstupy. Vykurovanie je riešené centrálne tepelným čerpadlom voda -voda s rozvodmi v podhľade stropu nad 2.N.P. doplnené invertorovými klimatizačnými jednotkami. Všetky vonkajšie zasklené steny, okná a dvere sú hliníkové, s výplňou izolačným dvojsklom, doplnené hliníkovými exteriérovými žalúziami na diaľkové ovládanie.

Úžitková  plochou 313,72 m2, prvé podzemné podlažie má 115,61m2, prvé nadzemné podlažie má 90,04m2, druhé nadzemné podlažie má 108,07m2, zadná terasa 53 m2, mesačné náklady: voda: 80€/mes. a elektrina 150€/mes., dom sa predáva čiastočne zariadený.

Pozemok: plocha pozemku 375 m2, všetky inžinierske siete (vodovod, žumpa, elektrina), vŕtaná studňa, zavlažovací systém s tryskami, v záhrade je vybudované záhradné jazierko s vodopádom, sauna a jacuzza. Bezpečnostná brána je na diaľkové ovládanie.

Dispozícia: nad dvojgarážou je realizovaná predná terasa, prístup na prízemie je riešený vonkajším  samonosnym schodiskom, ktoré pokračuje vysunutým priedomím až na zadnú terasu a záhradu.

https://youtu.be/-wRhNLFLZq0

Podzemné podlažie (1.P.P): dispozične zahŕňa: dvoj garáž, kotolňu so strojovňou, schodisko na prízemie, izbu s príslušenstvom - kúpeľňa s umývadlom a sprchovým kútom

Prízemie (1.N.P): zahŕňa hlavný vstup do rodinného domu s predsieňou, samostatné WC s umývadlom, centrálne umiestnené točité schodisko deliace prízemie na obývaciu izbu s výstupom na zadnú terasu a na kuchyňu (zariadená značkovými spotrebičmi) s jedálňou, kde je väčší stôl so stoličkami. Vrámci kuchyne je samostatná komora.

Poschodie (2.N.P): Obsahuje centrálne umiestnené točité schodisko na prízemie, tri obytné miestnosti, veľkoformátovú kúpeľňu s dvojitou vaňou, veľkým sprchovacím kútom a dvojicou umývadiel v pulte ako aj samostatné WC.

Lokalita: rodinný dom sa nachádza vo veľmi tichej  a kľudnej lokalite s výbornou občianskou vybavenosť a rýchlym napojením na diaľničný obchvat, či do centra.

Cena: 799.990€

Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.: 0915/089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
312.72 m2
Plocha pozemku:
375 m2
Zastavaná plocha:
177 m2
Podlahová plocha:
312.72 m2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
5
Balkón:
áno - 1
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Typ:
exteriérový
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 2 autá
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno - 2
Vykurovanie:
vlastné - elektrické
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
115.61 m2
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti