Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ: BOSEN | Nový 3kk byt v novostavbe NUPPU, 80 m2, Ružinov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
PREDANÉ: Bosen Group Vám v zastúpení makléra Mgr. Ivana Babušíka exkluzívne ponúkal na predaj 3kk byt na 5. poschodí v novostavbe NUPPU. Nachádza sa v novovznikajúcej časti Ružinova. S bytom sa predáva garážové státie a dve pivničné kobky.

NUPPU:Ponúka príjemné mestské bývanie s rodinnou atmosférou. V rámci zeleného areálu nájdete zónu na cvičenie, bežeckú dráhu, grilovaciu zónu, detské ihriská, ping-pongové stoly či priestor na venčenie. Veľkou výhodou je aj spoločenská miestnosť vhodná na oslavy s kompletným zariadením (kuchynka, gauč, TV, stoly so stoličkami, stolný futbal).

BYT: Výmera bytu je 80,14 m2 z čoho 4,76 m2 je loggia a 4,30 m2 majú spolu dve pivničné kobky. Byt sa nachádza v novostavbe s výťahom, na 5. zo 7. poschodí. Orientovaný je na dve svetové strany. Denná časť na východ a dve spálne na západnú stranu s výhľadom do vnútrobloku.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z predsiene, obývacej izby spojenej s kuchyňou a s výstupom na loggiu, spálne, izby, kúpeľne s klasickou vaňou a samostatnej toalety.


ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený: bezpečnostné dvere, audiovrátnik, plastové okná, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (sklokeramická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu), vešiaková skriňa a stena v chodbe, skriňa v spálni aj v izbe. V celom byte sú interiérové žalúzie.

PARKOVANIE: Garážové státie (nadštandardne široké).

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej časti Ružinova, s množstvom zelene, detských a športových ihrísk či zóny na grilovanie. V pešej dostupnosti nájdete reštauráciu, potraviny Kraj, kaderníctvo, lekáreň, kaviareň, školu či škôlku, nemocnicu. Výhodou je aj blízkosť Štrkoveckého či Ružinovského jazera, Park Andreja Hlinku alebo nákupného centra Retro. V blízkosti bytového domu je tiež zastávka MHD, vybudovaná cyklotrasa a priame napojenie na diaľnicu D1.

CENA: 339.990 € byt + 5.000 € 2 x pivničná kobka + 25.000 € garážové státie


Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.