Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom 2 izbového bytu, Tomášiková, Ružinov, 57m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Michaela Krnáčová

realitná maklérka

+421 911 110 999
krnacova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom zariadený 2i byt vo vyhľadávanej lokalite Ružinov na Tomášikovej ulici, 57m2

BYT: Celková výmera bytu je 57 m2 z čoho balkón tvorí 6,87 m2. Byt sa nachádza na 2./4. poschodí v zateplenom tehlovom dome s výťahom. Bytový dom je ohradený.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba z ktorej je prístupná kúpeľňa s WC, nepriechodná spálňa orientovaná na S, obývacia izba spojená s kuchyňou orientovanou na Z odkiaľ je výstup na balkón.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma zariadený. Vo vstupnej hale sa nachádza vstavaná skriňa, v spálni posteľ a roldoor po celej dlžke miestnosti, kuchynská linka s vybavením - chladnička s mrazničkou, varná doska, digestor, rúra, varná kanvica a kávovar, jedálenský stôl a stoličky. V obývacej izbe sa nachádza pohodlná sedačka, konferenčný stolík a komoda. Samostatný šatník je vybavený skriňou. Byt ponúka dostatok úložného priestoru.  

LOKALITA: Vynikajúca lokalita Ružinova s kompletnou občianskou vybavenosťou, reštaurácie, Fresh Market, kaviarne, potraviny Yeme, Kaufland, športovisko a jazero Kuchajda 10 min chôdze. Výborná dostupnosť do všetkých častí mesta. V blízkosti sa nachádzajú zastávky MHD autobus 5 min chôdze, neďaleko dostupná železničná stanica Nové Mesto.

PARKOVANIE: Vlastné parkovacie miesto v podzemnej garáži. Možnosť parkovania aj v blízkosti bytovky. 

CENA: 550 €/mesiac + 150 € energie + vratný depozit 700€

Byt je voľný od 1.4.2023

Realitný maklér: Bc. Michaela Krnáčová

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.