Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ - BOSEN | 2 izbový byt pri ramene Malého Dunaja, Podunajské Biskupice

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Filip Vráblik

realitný maklér

+421 917 300 888
vrablik@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

PREDANÉ - Bosen Group Vám ponúkala na predaj 2 izbový byt v 8 ročnej novostavbe na ulici Závodná, Podunajské Biskupice - Bratislava.

BYT: Celková úžitková plocha bytu je 39,75 m2 z čoho sú pivnice o výmere 1,98 m2 a 2,72 m2. Nachádza sa na 3 p./9 p. v bytovom dome s výťahom. K bytu prislúcha pivnica, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu a skladový priestor, ktorý sa nachádza na rovnakom poschodí ako byt a francúzky balkón.

ZARIADENIE: Byt sa predáva kompletne zariadený. Kuchynská linka vybavená elektrospotrebičmi (chladnička s mrazničkou, varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka), barové stoličky, manželská posteľ s úložným priestorom, vstavaná skriňa na chodbe a skriňa v spálni, plastové okná so žalúziami, práčka. Byt je vyhotovený z kvalitných materiálov, či je to kuchynská linka vyrobená na mieru, manželská posteľ vyrobená na mieru, plávajúca podlaha alebo sanita v kúpeľni a na toalete, ktorá má v sebe zakomponované kamene od swarovski.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, samostatná nepriechodná izba, obývačka spojená s kuchyňou, samostatná toaleta, kúpeľňa a francúzky balkón.

LOKALITA: Ponúka maximálny komfort bývania a kompletnú občiansku vybavenosť. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, reštaurácie, kaviarne, kompletná sieť obchodov (Kaufland, TESCO, Lidl, Billa), rýchle napojenie na diaľničný obchvat, MHD zástavky.

PARKOVANIE: 2x vyhradené parkovacie státie priamo pri bytovom dome, ktoré sú v osobnom vlastníctve.

CENA: 140 000,- EUR aj s dvoma parkovacími státiami.