Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÝ | Priestranný 4.izbový byt s veľkou terasou a parkingom v projekte Slnečnice, Fialová, 132 m2

MAKLÉR

Mgr. Martin Zvolenský

realitný maklér

+421 904 335 165
zvolensky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

Bosen Group ponúkal na predaj priestranný slnečný 4 izbový byt s veľkou terasou, pivničnou kobkou a parkingom v garáži v oblúbenom projekte Slnečnice, Petržalka, Fialová ulica.

BYT: Byt má rozlohu 131,25 m2, z toho terasa má 31,37 m2 a pivničná kobka má 3,5 m2. Nachádza sa na 2 z 5 poschodí s výťahom, je orientovaný na severo-východ a k bytu prislúcha vlastné parkovacie miesto v garáži.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA BYTU: https://my.matterport.com/show/?m=o58J7VXYswJ

ZARIADENIE: kompletne zariadená kuchyňa, skriňe, francuzske okná s trojsklom, sanita, stoly, police ... dodizajnované virtuálnym stagingom pre inšpiráciu.

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, šatník, WC, izba 1 so vstupom na terasu, kúpeľňa s wc, izba 2 so vstupom na terasu, izba 3 so vstupom na terasu, kuchyňa s obývačkou so vstupmi na terasu.

LOKALITA: ponúka skvelú kombináciu kompletnej občianskej vybavenosti s prístupom na hrádzu Dunaja a skvelým napojením priamo na centrum Bratislavy autom či MHD.

CENA: Info RK

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.