Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENAJATÉ- Bosen | 2 izbový zariadený, slnečný byt na prenájom Miloslavov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
PRENAJATÉ- Bosen Group Vám ponúkame na prenájom zariadený 2 izbový byt v obci Miloslavov, na ulici Slávičia.

BYT: Má rozlohu 46,3 m2. Prináleží k nemu pivničná kopka, ktorá sa nachádza pri byte na poschodí. Byt sa nachádza v novostavbe skolaudovanej v roku 2020. Bytový dom je zateplený, výťah stojí na poschodí. V celom byte je podlahové kúrenie. Byt disponuje vysokými stropmi čo mu dodáva nádherý vzdušný a priestranný pocit.  

DISPOZÍCIA: Vo vstupnej chodbe sa nachádza vstavaná skriňa, toaleta spojená s kúpeľňou. V spálni sa nachádza posteľ, nočné stolíky a vstavaná skriňa. Obývačka je spojená s kuchyňou. Z obývačky je východ na balkón. V kuchyni sa nachádza umývačka riadu, chladnička. 

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma zariadený

PARKOVANIE: K bytu prináleží jedno parkovacie miesto. 

LOKALITA: Bytový dom sa nachádza 10 minút autom od Bratislavy. Zástavka SAD je v centre obce Miloslavov, škôlka, základná škola, potraviny. Vlaková stanica sa nachádza v Miloslavove časť Alžbetin Dvor 

Cena 470 €/mesiac nájom + 100 €/mesiac energie 

Realitný Maklér: Petra Kovářová

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.