Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ BOSEN | 1 izbový byt v projekte Rínok Rača

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Rebeka Jasenecová

realitná maklérka

+421911343090
jasenecova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

Bosen Group Vám exkluzívne ponúkal na predaj 1izbový byt s balkónom, pivničnou kobkou a vyhradeným parkovacím státím v podzemnej garáži. Byt sa nachádza na 9. nadzemnom podlaží  bytového domu v projekte RINOK Rača v budove A1 na ulici Barónka, vo vyhľadávanej mestskej časti Rača-Bratislava, s pivničnou kobkou.
Byt sa predal v priebehu dvoch mesiacov. 

BYT: Byt má výmeru 42,8 m2 z čoho pivničná kobka tvorí 1,4 m2 a balkón 5,29 m2. Nachádza sa na 9. np (z celkových 11) bytového domu s výťahom. Byt je orientovaný na juhozápad. 

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej je vstup do kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou a do hlavnej izby. Tá pozostáva z kuchynskej / jedálenskej a obývacej časti s výstupom na balkón.

ZARIADENIE: Byt sa predáva vo vyššom štandarde: podlahy, dlažba, sanita, príprava na exteriérové žalúzie, klimatizácia, presklenný balkón. 

LOKALITA: Nové centrum Rače je charakteristické nielen výbornou občianskou vybavenosťou v bezprostrednom okolí, ale aj dostatkom zelene, ktorá bude pokrývať viac než 30% povrchu v okolí projektu, možnosťami k relaxu a športovaniu. Priamo v objekte sa nachádzajú, reštaurácie, kaviarne, TESCO a DM. V pešej dostupnosti sa nachádzajú zastávky mhd. 

DOKONČENIE: Tretí kvartál 2023

CENA: 159.990 € byt s pivničnou kobkou + 15.000 € parkovacie státie v podzemnej garáži


https://www.rinokraca.sk/byty/a1105/