Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Slnečný 2 izbový byt s terasou v novostavbe TAMMI, Dúbravka, 61 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

JUDr. Veronika Pfundtnerová

realitná maklérka

+421 905 619 358
pfundtnerova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj 2 izbový byt s garážovým státím v novostavbe TAMMI, na ulici Pri Hrubej Lúke v Bratislave, m.č. – Dúbravka.

BYT: Celková výmera bytu je 61 m2 z čoho terasa tvorí 9 m2. Byt sa nachádza na 1./ 4. poschodí s výťahom a terasou otočenou do pokojného vnútrobloku. Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2015. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, priestranná kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta. Slnečná kuchyňa s jedálenskou časťou je spojená s obývacou izbou. V spálni je východ na terasu.  

ZARIADENIE:  Byt sa predáva čiastočne zariadený. Súčasťou zariadenia sú: kuchynská linka s elektrickou rúrou, indukčnou varnou doskou, digestorom, a umývačkou riadu a chladnička s mrazničkou. V nadštandardnej priestrannej kúpeľni je vaňa. 

Súčasťou bytového komplexu je sauna, ktorú môžu majitelia bytov využívať. Jednoduchým systémom rezervácie majú možnosť relaxovať v súkromí. Taktiež je súčasťou spoločenská miestnosť, ktorá môže slúžiť na bytové schôdze, prípadne menšie komunitné susedské stretnutia. Vo vnútrobloku sa nachádza detské ihrisko.

LOKALITA: Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, obchodné centrum DUBRAWA, obchodný dom SARATOV so širokou ponukou služieb, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, MHD, široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia. Neďaleko sa nachádza nákupné centrum Bory Mall. Dúbravka je ideálnym miestom pre ľudí,  ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou, nakoľko na dosah tu sú lesy Devínskej Kolyby.

V bezprostrednej blízkosti bytu sa ľahko napojíte na cyklotrasu či už do prírody alebo do centra mesta. Táto skvelá lokalita ponúka skvelé dopravné napojenie do centra mesta prostredníctvom električiek ( č. 4 ) aj autobusov (84,83), pričom zastávka MHD je v tesnej blízkosti (2 min).  A taktiež je tu výborné napojenie na diaľničný obchvat.

PARKOVANIE: K bytu prislúcha aj garážové státie s rozlohou 12 m2 v garáži priamo pod bytom. Parkovanie v okolí je bezplatné a priamo pred bytovým domom úplne bezproblémové.

CENA: 219.900 € byt + 20.000 € garážové státie  = 239.900 €


Pre viac informácií prosím kontaktujte: 

Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová

Tel: + 421 905 619 358

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.