Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Základné informácie

Ulica: Centrálna
Mestská časť: Alžbetin Dvor
Obec: Miloslavov
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | Starší rodinný dom s garážou a pivnicou v Miloslavove

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bosen Group ponúka exkluzívne na predaj starší rodinný dom, poschodový,  samostatný rodinný dom s 10izbami,  s garážou a pivnicou na Centrálnej ulici v Miloslavove, časť Alžbetin Dvor.

Dom: poschodový, tehlový rodinný dom s garážou a pivnicou, sedlová strecha,  prízemie s pivnicou 40 ročná stavba, horné poschodie 15 ročná stavba, v roku 2008 celý dom výmena plastové okna a zateplenie, polovica domu je podpivničená, prízemie s úžitkovou plochou 198 m2, horné poschodie 120 m2, terasa na prízemí 40 m2, garáž pre dve autá 28 m2, garážová dvojbrána ovládaná diaľkovým ovládačom,  pivnica 70 m2, predáva sa zariadený, mesačné náklady spolu: plyn 138€, elektrina 89€,voda 43€. Dom prechádzal od jesene 2023 malou rekonštrukciou (nová terasa a prístupový chodník + plot, výmena nového bojleru na teplú vodu - WIFI, čiastočná rekonštrukcia pivnice, výmena 10 ks  interiérových dverí, náter zárubní, rekonštrukcia WC a chodby, montáž roldorovej skrine na chodbe, výmena radiátorov za úsporné, na poschodí nový plynový kotol) 

Video: https://youtu.be/DZryN45H5W0

Pozemok: plocha pozemku o výmere 800 m2. IS: elektrina, kanalizácia, voda, optika, záhradný domček, studňa, trativody

Dispozícia: Vstup do domu tvorí spoločná chodba pre prízemie a poschodie. Na prízemí pri vstupe sa nachádza izba a pracovňa, samostatná WC, vstup do pivnice. V zadnej časti domu sa nachádza kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom  a dve izby otočené na terasu, priestrannou  chodbou vchádzame do dennej časti domu, kde je jedáleň a vstup na terasu, kuchyňa s komorou a obývačka s krbom a s jedálňou. V obývačke sa nachádza ešte jedna malá pracovňa. Kúrenie je napojené na plynový kotol a v izbách radiátory. Schodiskom sa ide na horné poschodie, kde je pri vstupe do bytu priestranné chodba. V prednej časti bytu je kuchyňa s obývačkou a jedálňou a samostatná komora. V kuchyni je klimatizácia. V zadnej časti sa nachádzajú tri izby a veľká kúpeľňa rozdelená na dve časti. V kúpeľke je priestor na pračku, sušičku, vaňu a sprchovací kút. Na chodbe je plynový kotol a v izbách sú radiátory. V pivnici sú dve miestnosti, ktoré sa dajú vykurovať, technická miestnosť, sklad, kotolňa.     

                                                
Lokalita: Rodinný dom sa nachádza v strede dediny s veľmi dobrou dostupnosťou do škôlky, školy a na autobusovú zástavku. Pár metrov od domu je park, kostol a malé miestne potraviny. V blízkosti sa nachádza lekáreň, lekár, športové ihrisko. Vo vedľajšej časti dediny je obchodné centrum Billa, drogéria, kaviareň.  Rýchla dostupnosť do Bratislavy je zabezpečená vlakom  a novým obchvatom D4/R7.

Cena: 499.000€

Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.: 0915/089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
388 m2
Úžitková plocha:
388 m2
Plocha pozemku:
800 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
10
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
3
Klimatizácia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa a vodovod
Krb:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 2 autá
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
40 m2
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
70 m2
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti