Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 2 izbový byt s dvomi loggiami, zariadený v Bratislave na Budatínskej ul.

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

+421 915 089 319
stopiak@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Realitná kancelária Bosen Group predala  dvojgarzonku na ulici Budatínskej v Bratislave – Petržalka.

Bytový dom: 12 poschodový bytový dom z roku 1983, od 2003 prešiel viacerými úpravami (zateplenie, nové výťahy, rekonštrukcia strechy). Bytový dom je rozdelený na dva bloky, v každom bloku sa nachádza 6 bytov. K dispozícii sú dva výťahy.

BYT: dvojgarzonka, celková výmera 56,83 m2 vrátane loggie, 2 loggie o výmere 3,50 m2 (jedna loggia je zasklenená a slúži ako úložný priestor namiesto pivnice). Nachádza sa na 11. poschodí z celkovo 12. Byt je orientovaný na západ.  Byt pred 15 rokmi prešiel kompletnou rekonštrukciou, kde sa menili elektrické rozvody, nové obklady, vaňa, batérie, podlahy a dispozícia bytu. (kuchyňa bola presunutá do chodby a vznikli 2 samostatné izby. Ďalšia rekonštrukcia prebehla pred 5 rokmi, kde sa menili podlahy v izbách, kuchynská linka vrátane spotrebičov, zariadenie bytu a inštalácia klimatizácie. Mesačné náklady: elektrina 16€, nájom 146,37€/2 osoba, internet Orange 17,50€, byt sa predáva zariadený.

Dispozícia: Vstup do bytu tvorí chodba s kuchynskou linkou, barovým pultom a odkladací priestor (vstavaná skriňa). Z tohto priestoru sa vchádza do priestrannej obývačky s jedálenským kútom a vstupom na loggiu s krásnym výhľadom na Rakúsko. V zadnej časti bytu je spálňa s ďalšou loggiou, samostatné WC a kúpeľňa s vaňou a pračkou. Na chodbe je chladnička s mrazničkou. V spálni je klimatizácia, a vstupna loggiu, ktorá je zasklenená. V izbách sú radiátory a na plastových oknách žalúzie.

Lokalita: Bytový dom sa nachádza v lokalite s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. Výhodou bytu je parkovanie rovno pod bytovým domom, malý park udržiavaný bytovým domom, zástavka rovno pri dome. V rozsahu do 5-10 min je benzínová pumpa, škôlka, škola, Tecso Galeria, Danubia/Kaufland, Lidl, Petržalská tržnica, jazero Draždiak. Rýchle napojenie do centra a na diaľničný obchvat ako aj na cyklo hrádzu.

Byt je voľný dohodou.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie priamo pred bytovým domom

Cena: 164.900€

Realitný maklér: Renáta Stopiak, + 421 915 089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.