Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom 2 izbový byt s predzáhradkou a parkovacím miestom, Karpatská ulica, Bratislava - Staré Mesto

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Klaudia Jenischová

realitná maklérka

+421 919 188 524
jenischova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom kompletne zariadený 2 izbový byt s predzáhradkou a parkovacím miestom v novostavbe na Karpatskej ulici, Bratislava – mestská časť Staré Mesto.

BYT: Byt má výmeru 42,40 m2  a predzáhradka 52 m2. Nachádza sa v novostavbe bytového domu z roku 2022 na prízemí. Súčasťou je aj pivničná kobka. Bytový dom sa nachádza vo vnútrobloku, nenachádza sa priamo na hlavnej ceste. Bytový dom je zaberpečený kamerovým systémom. Orientácia bytu - západ. V roku 2023 prešla predzáhradka úpravou a aktuálne sa na nej nachádza terasová časť vhodná pre umiestnenie grilu alebo záhradného sedenia a tienenie medzi susednými bytmi.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, , presvetlená obývacia časť spojená s kuchyňou s výstupom na predzáhradku, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou.

ZARIADNIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený – dve rolldorové skrine vo vstupnej chodbe, manželská posteľ s matracom a komodou, sedačka, TV, kuchynská linka s barovým pultom a barovými stoličkami , vstavané spotrebiče – zabudovaná umývačka riadu, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, indukčná doska. V byte je podlahové kúrenie, klimatizácia a exteriérové žalúzie. 

PARKOVANIE: Súčasťou nájmu je aj parkovacie miesto nachádzajúce sa vo vnútrobloku bytového domu.

LOKALITA: Atraktívne bývanie v centre mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou. V pešej dostupnosti nákupné centrum Central, kaviarne, základná škola, reštaurácie, lekáreň, potraviny, hlavná železničná stanica. MHD zastávka vzdialená len 3 minúty pešou chôdzou.

CENA: 570 € nájom/mesiac +250 € energie + TV a internet/mesiac + 50 € parkovacie státie/mesiac = 870 €/mesiac + 870 € vratný depozit 

Byt je vhodný pre jednu, maximálne dve osoby bez domácich zvierat. Byt je voľný od 01.03.2024.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.