Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 6 izbový dvojpodlažný rodinný dom s garážou a pivnicou v Senci

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

+421 915 089 319
stopiak@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Realitná kancelária Bosen Group PREDALA  6 izbový rodinný dom s veľkou záhradou, pivnicou a garážou v lokalite Senec na Mesačnej ulici do pól roka od zverejnenia inzercie. 

Dom: - 12 ročná novostavba, samostatne stojaci dvojpodlažný RD s pivnicou a garážou, (dvojitá) pultová strecha s odkladacím priestorom, strop železobetón, krov drevený, krytina Bramac, obvodové a nosné steny Durisol, vnútorné priečky Ytong, kúrenie plynový kotol, podlahové teplovodné kúrenie a radiátory, centrálne vysávanie, plastové okná s vonkajšími žalúziami, 6 izbový s úžitkovou plochou 319,38 m2 vrátane pivnice (63,92 m2) a garáže (31,30 m2), terasa 18,65 m2, balkóny 8,46 m2 a 10,26 m2, zastavaná plocha 164 m2. Dom sa predáva čiastočne zariadený. Mesačné náklady: voda 15€, elektrina 55€, plyn 115€, Magio internet+tv 30€ 

Pozemok: plocha pozemku 666 m2, všetky inžinierske siete (vodovod, kanalizácia, elektrika, plyn, dažďová nádrž (4m3), metalický (ADSL) internet+tv), studňa, terasa

Dispozícia: Vstup do domu tvorí veľká priestranná vstupná chodba so schodiskom. Pri vstupe sa nachádza pracovňa, WC a vstup do pivnice a garáže. Priestranná kuchyňa je plne vybavená spotrebičmi a má vlastnú komoru. Súčasťou dolného priestoru je veľká priestranná a slnečná obývačka s krbom a s jedálenským kútom. Dominantou celého priestoru je schodisko. Z jedálne je vstup na vonkajšiu terasu.

Na poschodí sa nachádzajú 4 veľké priestranné izby. Spálňa má svoju vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a balkónom, ktorý je nad garážou a otočený do ulice. Dve detské izby sú prepojené ďalším balkónom, ktorý je otočený do záhrady. Jedna izba je bez balkónu. Na poschodí sa nachádza ešte samostatný šatník a kúpeľňa s vaňou a s WC.

Pivnicu tvorí predsieň a 3 miestnosti (kotolňa, sklad a vináreň), vo vinárni je radiátor.

Lokalita: rodinný dom sa nachádza v tichej časti mesta s veľmi dobrou dostupnosťou do centra, kde je pešia zóna s obchodíkmi, kaviarničkami, reštaurácie, lekár, banky. Pár min sa nachádza Lidl, Kaufland, benzínová pumpa, autobusová zástavka. Rýchle napojenie na diaľnicu. V meste Senec sa nachádzajú Slnečná jazerá a Aquapark. 

Cena: 480.000 €

Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.: 0915/089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.