Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Priestranný rodinný dom s veľkým pozemkom 2229 m2, Nová Baňa, Žarnovica, 171 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Bosen Group Vám ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom v zaujímavej časti Sloveska, Žarnovica - Nová Baňa, s veľkým pozemkom 2229 m2.  

DOM: Zastavaná plocha domu je 150 m2. Dom má 2 nadzemné a jedno čiastočne, do terénu zapustené, podlažie s obytnou plochou až 171 m2. Disponuje dvomi terasami s rozlohou 27 m2 a balkónom 5.5m2. Aktuálne je dom rozostavaný s platným stavebným povolením a projektovou dokumentáciou. V dome nie sú vymurovné priečky, no materiál aj práca na ich realizáciu sú zahrnuté v cene nehnuteľnosti. Dom je postavený z kvalitných materiálov pod dohľadom spoľahlivého stavebného dozora. 

- 1NP - Podľa projektu: toto podlažie pozostáva zo zádveria so šatníkom, chodby, kúpeľne, schodiska, hosťovskej izby a priestrannej obývacej miestnosti. Obývací priestor sa ďalej člení na kuchyňu, jedálenský kút a obývačku s krbom a východom na terasu s krásnym výhľadom. 

- 2NP - Podľa projektu: toto podlažie pozostáva z veľkej kúpeľne, šatníka priestrannej rodičovskej spálne s pracovným kútom s možnosťou východu na balkón a dvoch samostatných detských izieb. 

-1PP - Podľa projektu: toto polozapustené podlažie pozostáva z chodby, špajze, skladu/práčovne, wc, kotolne, posilňovne a terasy. 

ZÁHRADA: Záhrada je svahovitého charakteru, od cesty smerom dole až ku malému potoku. Vznikla z dvoch stavebných pozemkov, pričom je dom postavený len na jednom z nich. Disponuje vlastnou studňou. 

LOKALITA: Dom sa nachádza necelých 10 min od rýchlostnej cesty R1. Nová Baňa je vyhľadávanou lokalitou Pohronia pre jej krásnu prírodu, veľa turistických vychádzok len pol hodinu od známeho liečivého kúpaliska Vodný raj Vyhne. 

CENA DOMU: 229.900 EUR

Realitný maklér: Mgr.art. Nora Žalúdeková

Pre podrobnejšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.