Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Kompletne zariadený 1 izb.byt s balkónom v novostavbe, Ružinov, 34 m2

Základné informácie

Ulica: Ivanská cesta
Mestská časť: Trnávka
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

BOSEN | Kompletne zariadený 1 izb.byt s balkónom v novostavbe, Ružinov, 34 m2

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group ponúka na predaj 1 izbový byt s balkónom, krásnym výhľadom na sady, pivničnou kobkou v úplne novom projekte Ovocné Sady, Ružinov, Ivanská cesta.

BYT: Byt má rozlohu 34 m2, z toho balkón má 2,8 m2 a pivničná kobka má 2 m2. Nachádza sa na 6. zo 6 poschodí s výťahom, je orientovaný na východ.

ZARIADENIE: kompletne zariadený byt, okná plastové s izolačným trojsklom, rekuperácia, predpríprava pre klimatizáciu, laminátové parkety, keramická dlažba a obklad, interiérové dvere plné hladké, bezpečnostné protipožiarne dvere ADLO. Každý bytový dom má vlastnú plynovú kotolňu.

DISPOZÍCIA: vstupná chodba so šatníkom, kúpelňa s WC, izba s kuchyňou so vstupom na balkón

LOKALITA: Projekt Ovocné sady predstavuje pre obyvateľov moderné bývanie v novo vystavanej štvrti. Kvalitné a praktické byty, funkčná architektúra a verejné priestory na šport či relax ponúkajú obyvateľom bytových domov množstvo príležitostí na trávenie voľného času. Súčasťou novej štvrte je rozsiahly park s detským ihriskom, cvičiskom, komunitným grilom či verejnou materskou školou. Plánovaná MHD zastávka je priamo pri bytovom dome. Dopravná dostupnosť do centra mesta cez priame napojenie na diaľničný obchvat v oboch smeroch. V blízkosti sa nachádza nákupné centrum Avion Shopping park, Pharos a IKEA. Jump Arena, lezecká stena K2, Aircraft v susedstve vytvára priestor pre fitness i wellness. Areál Zlaté piesky na kúpanie taktiež v blízkej dostupnosti.

CENA: 144.900 eur

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
34 m2
Úžitková plocha:
34 m2
Poschodie:
6
Loggia:
nie
Počet podlaží:
6
Počet izieb:
1
Plocha balkóna:
2.8 m2
Balkón:
áno - 1
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
A
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Krb:
nie
Zariadenie:
nezariadený
Garáž:
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
Zmiešané
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
2 m2
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Mgr. Martin Zvolenský

realitný maklér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti