Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ |BOSEN | Predaj slnečný 3 izbový byt s garážovým státim, ulica Nejedlého, Bratislava - m.č. Dúbravka

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Klaudia Jenischová

realitná maklérka

+421 919 188 524
jenischova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

PREDANÉ Bosen Group Vám ponúkal na predaj slnečný 3 izbový byt s balkónom a parkovacím miestom na ulici Nejedlého, Bratislava – mestská časť Dúbravka.

BYT: Byt má výmeru 80 m2 z toho 5 m2 balkón. Nachádza sa v bytovom dome z roku 2014 na 11/12 poschodí. Byt je orientovaný na JZ a ponúka krásny výhľad na Devínsku Kobylu. Na plastových oknách je tieniaca fólia. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, priestranná spálňa s francúzskym oknom, detská izba, presvetlená obývacia časť spojená s jedálenskou časťou, kuchyňou s výstupom na balkón, kúpeľňa s klasickou vaňou, samostatné WC. 

ZARIADNIE: Byt sa predáva kompletne zariadený. Súčasťou vybavenia kuchyne je americká chladnička s výrobníkom ľadu, indukčná doska, elektrická rúra, vstavaná mikrovlnná rúra, digestor, umývačka riadu práčka v kúpeľni, TV v obývacej izbe. Bezpečnostné dvere, plastové okná s tieniacimi priehľadnými fóliami, drevená podlaha. 

PARKOVANIE: Garážové státie v bytovom dome na - 1. podlaží. 

LOKALITA: Lokalita ponúka príjemné bývanie pre mladých ľudí v blízkosti prírody s kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, zdravotné stredisko, pošta, supermarkety, reštaurácie, kúpalisko a iné) a ľahkou dostupnosťou na diaľničný obchvat mesta, do nákupného centra Bory Mall a do centra mesta aj vďaka dobrému spojeniu MHD. Pred bytovým domom sa nachádza detské ihrisko a potraviny. 

CENA: 315.000 € byt + 15.000 € garážové státie = 330.000 €

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.