Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 5 izbový rodinný dom s krásnym výhľadom v meste Nitra - Zobor, 227 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Natália Herškovič

manager

+421 908 257 677
herskovic@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN Vám exkluzíve ponúka na predaj 5 izbový RD s nádherným výhľadom na panorámu mesta Nitra.

VIDEO: https://youtu.be/GdI_ulfpWao

DOM: Jedná sa o dom s dvoma nadzemnými podlažiami a úžitkovou plochou 226,84 m2. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 1970, ide o pôvodný stav. Dispozične je veľmi dobre riešený s veľkým potenciálom pre kvalitné a pohodlné bývanie v tichom prostredí plnom zelene.

DISPOZÍCIA: 
1NP (104,76 m2): garáž, skladový priestor, vinná pivnica, technická miestnosť, práčovňa
2NP (122,08 m2): kuchyňa, 3x samostatná izba, obývačka, pracovňa, kúpeľňa, toaleta

POZEMOK: O celkovej výmere 1107 m2, je rovinatého charakteru s výsadbou zelene a viniča. Veľkou výhodou je prístup na pozemok, ktorý je možný z dvoch ulíc.

PARKOVANIE: Je možné v garáži, vo dvore, ako aj pred vstupnou bránou.

IS: plyn, elektrina, voda, kanalizácia

LOKALITA: Dom je situovaný v jednej z najvyhľadávanejších lokalít mesta Nitra. Vyznačuje sa krásnym výhľadom, zeleňou, tichým prostredím, ale zároveň kompletnou občianskou vybavenosťou ako škola, škôlka, potraviny, reštaurácie, lekáreň, zastávka MHD.

CENA: 360 000, - EUR

Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, +421908257677, herskovic@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.