Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ: BOSEN | Znížená cena - Zrekonštruovaný 2 izb. byt, 46m2, Devínska Nová Ves

Základné informácie

Ulica: P. Horova 11
Obec: Bratislava-Devínska Nová Ves
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

REZERVOVANÉ: BOSEN | Znížená cena - Zrekonštruovaný 2 izb. byt, 46m2, Devínska Nová Ves

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ: Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj zrekonštruovaný 2 izbový byt s priestrannou loggiou. Nachádza sa na ulici p. Horova 11, v príjemnej časti Devínskej Novej Vsi v blízkosti Devínskej Kobyly. Je situovaný na 2. poschodí zatepleného bytového domu a disponuje výhľadom do zeleného vnútrobloku. 

BYT: Celková rozloha bytu je 45,78 m2 z čoho loggia tvorí 4,5 m2 a pivničná kobka 1,27 m2. Nachádza sa na 2. poschodí z celkových 12. Byt prešiel aktuálne (október 2022) kompletnou rekonštrukciou: podlahy, interiérové a vstupné dvere, plastové okná, stierky, obklady a dlažba v kúpeľni a toalete, nová vaňa, umývadlo aj so skrinkou. Byt je orientovaný na východnú stranu s výhľadom do vnútrobloku.

DISPOZÍCIA:  Byt pozostáva zo vstupnej haly so vstupmi do samostatnej toalety a kúpeľne. Dominantu bytu tvorí priestranná obývacia izba (21,6 m2) z ktorej je výstup na loggiu (4,5 m2). Z obývacej izby je vstup do spálne.

ZARIADENIE: Byt sa predáva vo vyhotovení štandard, t.j. laminátové podlahy, interiérové a bezpečnostné vstupné dvere, plastové okná, stierky, obklady a dlažba v kúpeľni a toalete, nová vaňa, umývadlo aj so skrinkou.
V prípade záujmu vieme do bytu dozariadiť aj kuchynskú linku s elektrospotrebičmi za zvýhodnenú cenu.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie v blízkosti bytového domu.

LOKALITA: Okolie v blízkosti ulice P. Horova je charakteristické príjemným zeleným vnútroblokom a blízkosťou lesa a prírody. Zároveň je však v pešej dostupnosti od Eisnerovej ulice, kde nájdete potraviny Kraj, reštaurácie, podniky, pekáreň, kaderníctvo, banku či Lidl. V blízkosti sa nachádza aj futbalový štadión či workoutové ihrisko. Zasávka MHD je vzdialená cca 150 m.

CENA: 149.990 € byt a pivničná kobka

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
45.78 m2
Úžitková plocha:
45.78 m2
Zastavaná plocha:
45.78 m2
Poschodie:
2
Loggia plocha:
4,5 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
12
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
vaňa
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
nezariadený
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
1.2 m2
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Mgr. Ivan Babušík

partner

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti