Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 4 izb.rodinný dom na pozemku 694m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Tomáš Mrva

realitný maklér

+421 904 929 253
t.mrva@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj samostatný 4izb. rodinný dom s úžitkovou plochou 105m2, ktorý je postavený na pozemku 694m2.

DOM: - Rodinný dom sa predáva v štádiu HOLODOM,oplotený je zeleným pletivom z 3 strán a klient si ho vie dokončiť podľa vlastných predstáv.
- Je postavený z Porfixu 30cm a 20cm je zateplený polystyrénom, strešná krytina Mediterran, súčasťou sú plastové okná s izolačným trojsklom, z vnútra biele z vonku biele,predpríprava na krb-komín. RD je vykurovaný elektrickým vodným podlahovým kúrením-jeden prenosný termostat reguluje teplotu v celom dome. Na pozemku sa nachádza vŕtaná studňa 9m hlboká s priemerom 200mm.
- Energetický certifikát A
- Inžinierske siete: elektrina,mestská voda,kanalizácia,plyn a optika.
- RD sa nachádza v obci Mostová,je to novovzniknutá časť rodinných domov
- V cene Rodinného domu je komplet fasáda,2x Geberit,120L zásobník na teplú vodu,predpríprava na alarm,klimatizáciu.

PLÁNOVANÉ DOKONČĚNIE: dom sa nacházda v štádiu HOLODOM. V prípade záujmu je rezervačná záloha 5.000 €. Kolaudácia je v štádiu podania. Vnútorné fotky sú z predaných projektov.
- Pre bližšie informácie, alebo dohodnutie obhliadky kontaktujte realitného konzultanta.

LOKALITA: obec Mostová je vzdialená od Bratislavy 48 minút, od Galanty 8 minút a Dunajskej Stredy 22 minút. V obci je základná občianska vybavenosť –potraviny, mäsiarstvo, kvetinárstvo, základná škola s materskou škôlkou VJM, stredná odborná škola obchodu, obecný úrad, kultúrny dom, obvodné zdravotné stredisko, kostol... Kompletné občianske služby nájdete v Galante.

Cena v štádiu Holodom:  179.900 €

Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.