Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ: BOSEN | Zariadený 3 izb. byt v novostavbe NUPPU, 88 m2, Ružinov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

PREDANÉ: Bosen Group Vám exkluzívne ponúkal na predaj 3 izbový byt na 4. poschodí v novostavbe NUPPU. Nachádza sa v príjemnej časti Ružinova, s priamym napojením na obchvat či cyklotrasu. S bytom sa predáva garážové státie (nie je povinnosť) a pivničná kobka.

NUPPU: Ponúka príjemné mestské bývanie s rodinnou atmosférou. V rámci zeleného areálu nájdete zónu na cvičenie, bežeckú dráhu, grilovaciu zónu, detské ihriská, ping-pongové stoly či priestor na venčenie. Veľkou výhodou je aj spoločenská miestnosť vhodná na oslavy s kompletným zariadením (kuchynka, gauč, TV, stoly so stoličkami, fitness).

BYT: Výmera bytu je 88,64 m2 z čoho tvorí 15,38 m2 loggia a 2,24 m2 má murovaná pivničná kobka. Byt sa nachádza v novostavbe Nuppu - TULPPAANI na 4. zo 7. poschodí (s výťahom). Orientovaný je na juhovýchodnú stranu s výhľadom do vnútrobloku. Oceníte tiež veľkú loggiu s dvomi výstupmi, ktorá je pozdĺž celého bytu. Vďaka tomu Vám poskytuje  komfortný priestor nielen na umiestnenie permanentného sedenia ale napr. aj na sušenie prádla.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z veľkorysej vstupnej haly s množstvom úložného priestoru (vstavané skrine na mieru). Po ľavej strane nájdete vstup do samostatnej toalety a kúpeľne s klasickou vaňou. Po pravej strane sa nachádza vstup do priestrannej spálne (17,63 m2) s výstupom na loggiu. Dennú časť bytu tvorí kuchyňa s jedálenskou časťou, ktorá je prepojená s obývacou izbou s druhým výstupom na loggiu. Vstup do detskej je z obývacej izby.

ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený. Vo vstupnej hale nájdete bezpečnostné vstupné dvere, či vstavané skrine na mieru. Kompletne zariadená je kuchynská časť, kde je kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi zn. BOSCH (indukčná varná doska, elektrická rúra, vstavaná mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu), digestor, sklenený jedálenský stôl so štyrmi stoličkami. V obývacej izbe sa nachádza pohovka, skrinka pod TV, knižnica.

PARKOVANIE: Garážové státie

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej časti Ružinova, s množstvom zelene, detských a športových ihrísk či zóny na grilovanie. V pešej dostupnosti nájdete reštauráciu, potraviny Kraj, kaderníctvo, lekáreň, kaviareň, školu či škôlku, nemocnicu. Výhodou je aj blízkosť Štrkoveckého či Ružinovského jazera, Park Andreja Hlinku alebo nákupného centra Retro. V blízkosti bytového domu je tiež zastávka MHD, vybudovaná cyklotrasa a priame napojenie na diaľnicu D1.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=FmNfWbwicUE

CENA: 299.990 € byt + 3.000 € pivničná kobka + 27.000 € garážové státie

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.