Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Priestranný 4 izb. byt, 112 m2,Tomášov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný 4 izbový byt s terasou, v pokojnej časti Tomášova. Nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží rodinného domu (s 3 bytovými jednotkami), na ulici Dolná, Tomášov – okres Senec. K bytu prináleží aj skladový priestor, zároveň sú k dispozícii aj 2 parkovacie státia priamo pred domom. Skvelým benefitom sú vďaka využitým technológiám aj nízke prevádzkové náklady (cca 70 EUR/mesiac) a energetická trieda A+++.

BYT: Celková výmera bytu je 112,22 m2, z čoho tvorí loggia 7,6 m2. Výhodou tohto bytu je veľká terasa (19,12 m2), ktorá je umiestnená pred vstupom do bytu. Byt je umiestnený na 2. nadzemnom podlaží (z celkových 3) rodinného domu. Orientácia bytu je na dve svetové strany, východnú stranu (detská izba, spálňa) s výhľadom do dvora a západnú stranu (obývacia izba, kuchyňa, detská izba/pracovňa).

DISPOZÍCIA: Byt disponuje vstupnou halou s úložným priestorom, z ktorej sa vchádza do chodby so vstupom do separátnej toalety. Centrálnu časť bytu tvorí hala s jedálenskou časťou, z kade vedú vstupy do jednotlivých izieb (spálňa, 2x detské izby), do kúpeľne spojenej s toaletou. Jedálenská časť spolu s obývacou izbou (39,25 m2) a kuchyňou (13,65 m2) na seba vzájomne nadväzujú a tvoria otvorený priestor. Z obývacej izby je výstup na loggiu (7,6m2).

VYBAVENIE BYTU: Byt sa predáva v štádiu holobyt s možnosťou dokončenia do štandardu/nadštandardu. V rámci štandardu si klient môže vybrať: podlahy, obklady a dlažby, sanitu, interiérové dvere. Byt disponuje bezpečnostnými vstupnými dverami, plastovými oknami s izolačným trojsklom, dvomi samostatnými tepelnými čerpadlami (1. na kúrenie a 2. na ohrev teplej vody), podlahovým vodným kúrením (aj s možnosťou chladenia). Byt má predprípravu na fotovoltaické panely.

PARKOVANIE: 2 vyhradené parkovacie státia pred rodinným domom

LOKALITA: Byt sa nachádza v pokojnej časti Tomášova, v blízkosti Malého Dunaja. Potraviny nájdete cca 300 m od domu, Zdravotné centrum cca 700 m, poštu 500 m, futbalový štadión 100 m. V obci sa taktiež nachádza materská či základná škola, reštaurácie a podniky, zmrzlináreň. Všetko nájdete v pešej dostupnosti.

CENA: 189.990 € byt + 10.000 € dve parkovacie státia = spolu 199.990 €

V inzeráte sú použité ilustračné vizualizácie možného budúceho stavu.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.