Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Rozostavaný 3izb. Rodinný dom

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Tomáš Mrva

realitný maklér

+421 904 929 253
t.mrva@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj Novostavbu rozostavaného 3izb. rodinného domu s úžitkovou plochou 86m2, ktorý je postavený na pozemku 534m2.

DOM: - Rodinný dom sa predáva v štádiu uzavretej Hrubej stavby a klient si ho vie dokončiť podľa vlastných predstáv.
- Je postavený z Tehly 30cm a 15cm je zateplený polystyrénom, strešná krytina Mediterran, súčasťou sú plastové okná s izolačným trojsklom, z vnútra biele z vonku biele,predpríprava na krb-komín. 
- Inžinierske siete: elektrina, plyn, mestská voda, septik 10m3.
- RD sa nachádza v obci Boldog,je to novovzniknutá časť rodinných domov. 
- Pre bližšie informácie, alebo dohodnutie obhliadky kontaktujte realitného konzultanta.

LOKALITA: obec Boldog je vzdialená 2 minúty od Senca a 20 minút od Bratislavy,blízke napojenie sa na rýchlostnú cestu D1. V obci sa nachádza škôlka, kompletná občianska vybavenosť je v Senci.

Cena v štádiu HRUBEJ STAVBY:  224.000 €

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.