Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Posledné 3 byty, NOVÁ CENA, 2 izb byt, Košická ul., Bratislava - Ružinov.

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Petr Mík, LRM.

realitný maklér

+421 911 150 233
mik@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj 2 izbový apartmán na ulici Košická, v m.č. Bratislava - Ružinov, s možnosťou trvalého pobytu a hypotéky.

Využite jedinečnú príležitosť - akciovej ponuky na posledné 3 apartmány. 

ZNÍŽENÁ CENA, PRÍSPEVOK NA ZARIADENIE A PREDĹŽENÉ HRADENÉ PARKOVANIE!!!

Celkovou rekonštrukciou objektu s citom pre detail a kvalitu Vám ponúkame nehnuteľnosť, ktorá predstavuje praktické bývanie pre všetky vekové kategórie. Budova je skolaudovaná. Možnosť nasťahovania ihneď.

APARTMÁN: Celková výmera je 56,51m2. Užitková plocha je 45,65m2 + lodžia 3,19m2 + pivničná kobka 7,67m2.
Nachádza sa na 8. poschodí (z celkových 11) v objektu s výťahom. Apartmán je orientovaný na ulicu Košická.

DISPOZÍCIA: Za vstupnými dverami je predsieň s priestorom pre vstavanú skriňu, z ktorej sa vchádza do kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou. Z predsiene sa ďalej vstupuje do otvorenej obývacej izby prepojenej s kuchynskou a jedálenskou časťou. Z obývacej izby je vstup  na lodžiu. Ďalšou izbou je spálňa, ktorá ponuká priestor pre šatník.

ZARIADENIE: Apartmán se predává v štandarde, ktorého súčasťou sú podlahy, interiérové dvere, obklady a dlažby, sanita, vypínače a zásuvky, bytový telefón, vstupné bezpečnostné dvere a zrealizovaná príprava pre klimatizáciu.
Spolupráca s novým partnerom vám teraz umožňuje využiť akciový príspevok na vybavenie interiéru.
Fotky v inzeráte sú vizualizácia.

PARKOVANIE: Na rok je parkovanie bezplatne zabezpečené v parkovacom dome, ktorý priamo susedí s budovou. Ďalej je možnost dlhodobého prenájmu.

LOKALITA: Objekt sa nachádza v oblasti s výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou do centra. Za službami, nákupmi, za kultúrou, športom, či na tržnicu sa dostanete pohodlne pešo. Hustá sieť verejnej dopravy je taktiež na pár krokov od domu.

CENA: 222 000,- EUR

Realitný maklér: Petr Mík   tel.: +421 911 150 233

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.